Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dokumentární
  • Pohádka

Recenze (827)

plakát

Barbie (2023) 

Z tohoto filmu mě upřímně hrabalo. Opravdu jeho merch je všude kam se člověk podívá a slečny mého věku na to slyší a chodí v barbie oblečení a působí to na nich dost lacině. A já jen: Wtf? Film asi splnil to co splnit měl, ale i tak mě přišel dost kýčovitý. Nicméně vím že jsem jedna z mála lidí kteří si to myslí protože mi bylo od mého otce vyčteno že jsem blbá, že se na tento film neumím dívat ze správného úhlu pohledu. 😂Ehm.. Mě ten film narovinu nic nedal neboť vím že dětský bezstarostný svět je zcela diametrálně odlišný od toho skutečného a nepotřebuju o tom vidět skoro dvouhodinový film.

plakát

Cesta na Hrad: Poslední dva (2023) (pořad) 

Brilantní výsledek. Jsem šťastná že jsme po deseti letech dosáhli toho čeho jsme chtěli. A to že Nerudová s Fischerem podporovali generála všude kde se dalo a davy fanoušků volaly: Pavel na hrad, to bylo to nejdojemnější. A třešničkou na dortu bylo že jsme to dotáhli do konce. ❤️🇨🇿

plakát

Drbny (2023) (pořad) odpad!

Když dospělé ženy zajímá to co základoškolačky nebo středoškolačky a ještě ke všemu hnípou v televizi barrandov, tak už asi větší televizní dno být nemůže.

plakát

Jak se dělá dobrá škola (2023) (seriál) 

Nejlepší byl asi první díl o montessori škole. Zbytek epizod už se tak plus mínus opakoval v rámci alternativního školství. Oceňuji však že i v Ústeckém kraji o kterém není moc dobrá pověst je alternativní škola. Snad se jí jednou stane i ta naše do které jsem chodila. Má k tomu velký potenciál aby nastoupila generace která se již nebude vzájemně šikanovat. Za nás když měl někdo speciální vzdělávací potřeby jako já, tak nesměl být dle názoru žáků bez speciálních potřeb vidět a nesměl existovat. A to se snad během následujících let už bude měnit.

plakát

Klíč svatého Petra (2023) (TV film) 

Řada vodníků typu Josef Dvořák nebo Lukáš Pavlásek, ti by měli u svých vodnických rolí zůstat. Ale tady tento byl elegán a k tomu sympaťák. A ať si každý říká kdo chce co chce, ale s tímto vodníkem bych šla klidně až na konec světa vodních hlubin. Jinak co se týče mládenců pro ženy, tak to byli klasičtí rádoby klišé hezouni. Nic extra. A milý pohled na Petra Nárožného. 🙂

plakát

Medvídek Pú: Krev a med (2023) 

Exkluzivní duo které udržovalo přátelství po staletích. Jinak filmů na tyto motivy vzniklo sice milion, že nějáká skupinka odjede na opuštěné místo a každý pak nějákým způsobem přijde o život a jen jeden většinou přežije. A tady to samé. Avšak plusový bod dávám za púa s prasátkem kteří si tu mohli zablbnout trochu jinak než mlsáním medu a schováváním se pod postelí a hlavně jsem ráda že přežil Kryštůfek Robin. Myslela jsem že ho zabili hned na začátku a tím pádem není o čem mluvit, ale nakonec se režisér rozhodl že to jejich silné pouto změní na malinkaté.

plakát

Wonka (2023) 

K filmu jsem byla velmi skeptická protože jsem si myslela, že z toho vznikne slátanina, která se verzi s Johnny Deppem nemůže vyrovnat. Ale nakonec se film stal pro mě pompézně dechberoucím. Krásné písničky, úsměvný děj, kamarádská láska mezi Wonkou a dospívající slečnou, týmová práce, cukrovinky a v neposlední řadě ten srdceryvný moment, kdy každému ukápne slza.

plakát

Agáta Jaromíra Soukupa (2022) (pořad) 

Dva méně inteligentní lidé se hledali až se našli. Bulvár se na ně hodně zaměřuje a přece jen mě trochu zajímalo co spolu dokážou vyprodukovat. Nic originálního, ale jeden díl jsem vydržela až do konce. Však o nic nejde. Pořad dříve nebo později skončí neboť jim to beztak dlouho nevydrží.

plakát

AMOR (2022) (seriál) 

Ať si každý říká kdo chce co chce, ale viděla jsem i tu předešlou serii Roma place a ta se mi mimořádně líbila. Co se týče jeho nástupce Amor, tak ta taky není vůbec špatná a budu doufat že bude mít pokračování. Akorát mi tam trochu zavazí ty zpěvy. Milovala jsem vždycky ty zvraty a dramata a ten zpěv to vždycky zdržoval. Ovšem nebudu lhát. Jan Bendig je v rámci zpěvu hodně dobrej. Co se týče rádoby hereckého obsazení tohoto seriálu a předchozího Roma place, tak uznávám že jsou to všechno takové nuly, ale tady byli všichni přirození a všichni se svých rolí chytli výborně. Ale ono se samozřejmě vždycky líp kritizuje než něco dělá.

plakát

Co se skrývá v mazlíčcích (2022) (seriál) 

Úžasný dokument o jedinečných schopnostech mazlíčků. Psi a papoušci mě nepřekvapili, ale třeba rybičky a potkani to mě vypadly oči z důlků. Jinak úžasná grafika.