Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (155)

plakát

Šílená noc (2022) 

Jak já jsem se nasmál! Tak svěží překvápko, rychle odsýpající film a scéna ze Sám doma mě zabila. Toto je moje nová vánoční klasika. Miluju a děkuju.

plakát

Stručné dějiny vyhlazování (2021) (seriál) 

Obsahuje řadu historických nepřesností, nebo mylných či neúplných výkladů, ale beru to jako oběť zasáhnutí mainstreamu, který má po nahozené udičce v podobě této minisérie možnost, a třeba i motivaci, dohledat si další zdroje a informace. Jako populizátor tématu to rozhodně funguje.

plakát

K zemi hleď! (2021) 

Super herecké výkony all-star teamu a akorátní střih ve skvěle vystižené fresce a zrcadle dnešní doby a západní společnosti. Napřed jsem to chtěl, já bláhový, minout, ale poté co jsem postřehl Verbalův komentář, kde K zemi hleď! přirovnává k Vrtěti psem krát 100, jsem neodolal, a bez dalších očekávání jsem si tu velkou parádu pustil, a nestíhal jsem zírat. Šlape to od začátku do konce, až do temné pointy. Víc takových filmů.

plakát

Komici s.r.o. The Tour (2016) odpad!

OMG ty pyczo, píšu to při dvacáté minutě filmu, a bojím se moc bojím koukat se dál, ale v tom tkví ta pravá statečnost - vydržet nevydržitelné a vidět nevídané.... Tak jsem na minutě 33 a napadá mě, že je to podobné takovým těm českým porno videím alá Výměna manželek a další "amatérská tvorba", kde probíhají ony klasické bolestivé dialogy. Akorát v Komici s.r.o. The Nuda se teda moc neprcá. Teda  aspoň zatím. Počkám, co přinesou příští minuty.....  Minuta 36 a s ní Rudovo chlupaté břicho plné zábavy. Je mi trapno.... Minuta 43 - komici se vrací autem ze štace, a milý principál čte smyšlený mail od diváků svým zaměstnancům, kteří vypadají jakoby jim principál slíbil piko, na který je naučil...

plakát

Ubal a zmiz (2021) 

Při sledování v kině jsem byl šťastný, protože se v českých luzích a hájích občas přeci jen podaří nějaké té originální látce prorazit na povrch. Orignální na přístup k natáčení na české poměry. Stojí za vidění jako večerní oddechovka, která vás může mile překvapit, když od ní nic nečekáte.

plakát

Noční jezdci (1981) 

Zajímavé téma, krásné prostředí a celkem dobrá fimařina, plná komoušské propagandy, kdy nám musí být ukázáno, jak se hranice musela vždycky střežit proti vlastním lidem, a že jde pohraničníkům jen o zákon a spravedlnost pro všechny.

plakát

Párty Hárd (2019) 

Svižné, vtipné, nekorektní, za minimum peněz hodně dobré muziky. Filmový talent na vzestupu, ze kterého by si měla většina české produkce brát příklad s jakou lehkostí jde udělat zábavný film.

plakát

Hannah Arendt (2012) 

Pro mě velké zklamání, nuda, kýčovitě vystavěný příběh, nesympatická hlavní postava. A tak to hazky začínalo...

plakát

Legalizace (2019) (seriál) 

Nádherně zpracované scény "zhulených stavů" a představení marihuany.

plakát

Star Wars: Poslední z Jediů (2017) 

Nebudu dávat automaticky 5 hvězd za to, že ten, kdo má neomezenej rozpočet, to neposral. Je to triková šou, jasně. Ještě aby nebyla. Ale ujistil jsem se, že nové postavy jsou idioti. k "černému prvku" Ray Korantengovi nám přidali "asijské prvky" na úkor iných zajímavějších galaktických ras. Nesmím opomenout "pochválit" radikální feminismus ve velení flotily, zvlaště pak fialovou hlavu, která si hravě poradí s méněceným alfa samcem. Šnouk, Smouk, nebo jak se ta brambora jmenuje, je trapnost sama, a vizuální patos neodlehčuje ani armáda "tučňáků z Madagaskaru". Nemá to atmosféru, nemá to mystérium původních dílů.