Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (155)

plakát

Párty Hárd (2019) 

Svižné, vtipné, nekorektní, za minimum peněz hodně dobré muziky. Filmový talent na vzestupu, ze kterého by si měla většina české produkce brát příklad s jakou lehkostí jde udělat zábavný film.

plakát

Legalizace (2019) (seriál) 

Nádherně zpracované scény "zhulených stavů" a představení marihuany.

plakát

Hrob světlušek (1988) 

Úplně nejvíc nejsmutnější film, který jsem kdy viděl. Od začátku víte, jak to skončí, a na konci stejně brečíte.

plakát

Selský rozum (2017) 

Musí vidět celý národ před volbami 2017! Hlavně ti vymrdanci, co chtějí AB volit. Jedná se o spektákl zemědělský, sahající do politické roviny, ne vinou filmařů, alébrž samotného KMOTRA AB.

plakát

Hrabě Monte Cristo (1998) (seriál) 

Už nevím, kdy jsem to hodnotil svými 5ti hvězdami, ale teď jsem to viděl asi po deseti letech znova, a musím si stát za každou hvězdou. Což je úžasné. Pořád mě baví ten nádherný vizuál, slvaný příběh krásně načechraný a uhlazený, a Mercedes je pořád kočka :D Když vezmu v potaz ty různé americké zpizděné verze, přidávám šestou hvězdu. Udělal jsem si filmový večer, a pustil si všechny díly za sebou. A byla to opravdová kulturní strava, žádný popcornový výplach, a ještě den dva jsem o tom všem musel přemýšlet. Chtěl jsem na to pořád vzpomínat - na ten příběh i na jeh stvárnění. A to už jsem to viděl asi 3x nebo 4x v minulosti.

plakát

Svatá Klára (1996) 

Zvláštní film, skoro až pošahaný, ale tak krásný a přímočarý! A je v něm úplně všechno :-)

plakát

Válečná generace (2013) (seriál) 

Asi nejlepší válečný film co jsem viděl. Tedy svoje sehrálo, že jsem to viděl celé na jeden zátah, což bylo hodně brutální (celý druhý den jsem měl pocit, že jsem na východní frontě :D) Absolutně syrové, naturalistické, brutální, ale přitom nepřehnané a uvěřitelné. K tomu přidejte dokonalý casting. Nestává se totiž často, že je 5 hlavních postav, a všichni herci vám jsou (mně byly) sympatičtí. "Einz, zwei, drei!"

plakát

Ježíš mě miluje (2012) 

Jeden z mála filmů, kterej mě fakt BAVIL. Vyloženě jsem se u každého střihu těšil, co si to zase tvůrci vymyslí, a většinou jsem dostal originální, vtipnou, nebo úplně nečekanou scénu. Ke shlédnutí s SK titulky zde https://www.youtube.com/watch?v=HmyYpCLbT0Q

plakát

Lucy (2014) 

Naprostá režijní šílenost (v tom nejlepším slova smyslu)! Souhlasím s výrokem soudruhů na radiu Wave, že kdyby tohle vzniklo v 90. letech, Wachowski by dneska nikdo neznal. Dneska to ale není nic převratného ani superoriginálního, ale pro mě osobně je to pojítko mezi Matrixem a Star Wars - proto 5*.

plakát

No mires para abajo (2008) 

Já myslím, že tohle je něco naprosto úchvatného, jemného, milého, krásného. Nedívejte se na to jako na film. Pusťte si to, když se cítíte dobře sami se sebou (Film má takové to pomalé tempo, které může vadit někomu, kdo má potřebu koukat na HWD blockbuster). Jako film to velkou hodnotu nemá, ale jako krásné vyprávění lásky a přirozené erotiky to je skvělé.