Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Biografie (6)

Pavla Gajdošíková (herečka)

07.01.2022

Pavla Gajdošíková se narodila v Otrokovicích a v tomto městě na rozhraní tří regionů – Valašska, Slovácka a Hané – také vyrůstala, přičemž k umění se dostávala už v dětství především prostřednictvím folkloru. Několik let hrála na cimbál, na kytaru a zpívala, přímo k divadlu ji pak podle jejích vlastních slov přivedla náhoda,… (více)

Zoe Levin (herečka)

30.06.2019

Zoe Levin je americká herečka. K herectví tíhla už odmala a o svou první profesionální roli se ucházela v pouhých třinácti letech. Kvůli svému snu se také načas přestěhovala do Los Angeles, kde studovala komunikaci a umění na Loyola Marymount University.Její první opravdovou hollywoodskou produkcí byla menší role kamarádky… (více)

Barbora Mošnová (herečka)

28.12.2014

Zatím převážně divadelní herečka Barbora Mošnová se narodila 19. listopadu 1985 v Praze, kde vystudovala VOŠ hereckou v ročníku Mileny Steinmasslové a Michala Pavlíka. Začínala ale v angažmá Horáckého divadla v Jihlavě, kromě toho dva roky hostovala také v příbramském Divadle Antonína Dvořáka. V Horáckém divadle odehrála… (více)

Shenae Grimes (herečka)

11.05.2010

Půvabná kanadská herečka s irskými i italskými kořeny se narodila 24. října 1989 v Torontu a její první zajímavou vedlejší filmovou rolí byl v šestnácti letech životopis známé písničkářky Shanii Twain (SHANIA: A LIFE IN EIGHT ALBUMS) - v něm měla samozřejmě na starosti pouze mládí titulní postavy, tedy životní období mezi… (více)

Haley Bennett (herečka / producentka)

03.11.2009

Haley Bennett, pravým jménem Haley Loraine Keeling, se narodila v Naples na Floridě a své umělecké příjmení si zvolila po matce. V rodném městě studovala hudbu a umění na Barron Collier High School, později pak Barbizon School pro adeptky modelingu a herectví. Po střední škole se s rodinou přestěhovala do Los Angeles, aby tam… (více)

Lukáš Vaculík (herec)

14.11.2007

Typ českého playboye slušňáka pro teenagery socialismu, který se postupem času prokousal až k rolím hrdinů středního věku a momentálně už i elegantně šedivějících tatínků. To je v kostce (a nadsázce) herecká kariéra Lukáše Vaculíka, muže, jehož tvář v osmdesátých letech zdobila nejeden dívčí pokojík, a který se v polovině… (více)

Reklama