Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (9)

plakát

Sedmilhářky (2017) (seriál) 

Vše co se zprvu zdá jako malé problémy vás brzy přesvědčí, že ve skutečnosti tak malé nejsou. Příběh se nezapomíná důkladně věnovat všem postavám a jejich strastím. HBO stále dokáže nabídnout jedny z nejkvalitnějších seriálů. Práce s kamerou i soundtrackem byly fascinující.

plakát

Hříšnice (2017) (seriál) 

Seriály za poslední léta dosahují neuvěřitelné kvality, The Sinner je toho důkazem. Scénář je až na pár nesrovnalostí opravdu precizní, kamera se soustředí na spoustu detailů a Jessica Biel se ukázala snad ve své nejlepší roli. Všechno to dohromady skvěle utíká a vy jen čekáte, jaké další temné vzpomínky se odkryjí.

plakát

Romeo a Julie (1968) 

Opravdu jedno z nejlepších zpracování Romea a Julie.

plakát

Pokoj 1408 (2007) 

Hezky zpracované ale atmosféra mi tam nějak chyběla. Navíc, podobné příběhy už jsme někde viděli..

plakát

Strážci Galaxie Vol. 2 (2017) 

Marvel začíná být zárukou kvality. Tohle propracované dílko mě opravdu potěšilo,dokonce víc než první díl. Jak už bylo řečeno, téměř vše se odehrává před zeleným plátnem ale to není přeci na škodu, ne? Postavy mají stále ten drive, který od nich čekáte a nový záporák není zlo jako takové. Děj je sice předpovídatelný ale komu to vadí když se celou dobu nesmírně bavíte. Já jsem Groot.

plakát

Mami! (2014) 

Dolan se neuvěřitelně rychle vyvíjí, a způsob jakým dokáže vyjádřit emoce postav je unikátní. Všechny detaily, hrátky s barvami, obrazem, písničkami. Vše do sebe perfektně zapadá a vytváří nám pohled na život jednoho (ne)obyčejného dospívajícího chlapce. Do děje se velmi rychle vžijete a poté už vás nepustí. Za mě osobně jedno z nejlepších dramat vůbec.

plakát

Ils (2006) 

Čekal jsem hodně, dostal jsem málo, hodně málo. Hlavní herecká dvojice byla sympatická, nicméně to nestačí. Naštěstí má film opravdu krátkou stopáž a tak se nebudete nudit dlouho.

plakát

Rick a Morty (2013) (seriál) 

Pokud jste si mysleli že pomyslná hranice černého humoru byla již dávno překročena například v South Parku, jste na omylu. Rick a Morty dokazují že je pořád z čeho těžit, a že jim nedělá problém zesměšnit naprosto cokoliv. Animace je skvělá, humor nadprůměrný, postavy si snadno oblíbíte. Stačí nastoupit a nechat se vézt na téhle šílené vlně intergalaktické zábavy.

plakát

Blade: Trinity (2004) 

Jsem zklamaný. Zklamaný hodnocením tohoto filmu. Třetí a poslední díl konečně konečně nabírá na svižnosti, působí přirozeněji a ztrácí béčkový vzhled předchozích dílů. Postavy jsou zajímavější a nenudí. Blade opět neohroženě zabíjí každého upíra, který mu stojí v cestě, nyní má ale po ruce dva schopné, pohledné pomocníky, kteří mu opět pomohou zachránit celý svět. Ano, je to velké klišé. Přesto mě tento díl nadchnul nejvíce.