Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (8)

plakát

Signál - Odlet (2024) (epizoda) 

Já jsem spokojená, od němců jsem nečekala, že to bude takto dobré, od začátku to bylo napínavé a poslední díl super rozuzlení i zajímavé ponaučení

plakát

Zabij mě, lásko (2024) 

No.... Bohužel musím napsat, že to byla šílená kokotina. Nápad a myšlenka super ale to je asi tak všechno!!!

plakát

Trabantem Hedvábnou stezkou (2009) 

Moc mě to bavilo, každý díl mě baví, jde vidět, že je to první počin ale i tak dobrý✌️

plakát

Trabantem až na konec světa (2014) 

Za mě úplně super, to je tak když se spojí Čech, Slovák a Polák🙈✌️😁🤗 Z celého srdce jim přeji víc takových výletů

plakát

Eliška a Damián (2023) (seriál) odpad!

Bohužel!!!! Sračka všech SRAČEK!!! Jediné co se povedlo, ano " POVEDLO" je titulní píseň, na které se podílel Richard Müller i s Emmou Smetanou.../ Kdyby alespoň Smetana hrála z 1/4 tak jak zpíva... At zůstane u moderování TV novin...myslím, že se všem uleví!!!

plakát

Alibi na klíč: Den D (2023) 

Tahle francouzská partička opravdu ví jak na jednoduché komedie, o5 za 5*

plakát

Super-Blb (2022) 

Absolutně famozní francouzská jízda, která si dělá prdel ze všech komiksových filmů. Mohla jsem se smíchy zechcat... 5* absolutně, vřele doporučuji!!!!

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

ANO, ANO a ještě jednou ANO!!! NESKUTEČNÝ, NEUVĚŘITELNÝ A PLNÝ EMOCÍ!!! Smekám před tím jak se Rami Malek zhostil své role a dokázal ztvárnit takovou LEGENDU jakou je FREDDIE MERCURY. Byl tak neuvěřitelně přesvědčivej a přesnej... Ty pohyby, gesta.. celkový projev.. perfektní! A nejen on! Všichni herci, kteří ztvárnili členy kapely "QUEEN" byli skvělí. Ale i ta podoba, že v určitých pasážích filmu jsem měla dojem, že je to vážně sám Freddie, že má člověk pocit, že je tu pořád s námi... WOW!!! Strhující podíváná od záčátku až do konce, a to všechno podtrhne ikonická hudba Queenů, kdy máte pocit, že na podiu stojíte společně s nima... Velkolepý film, který vzdává hold a poctu Queenům a hlavně Freddiemu.