Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Pohádka
  • Dobrodružný
  • Fantasy

Recenze (8)

plakát

Zlom (2019) 

Za mě krásný film, s krásnou myšlenkou.. Ano, jde o film, který je především pro věřící lidi, ale myslím, že může oslovit i spoustu diváků nevěřících. Kdo se na tento fakt nepřipraví, může být zklamán (to je ale problém diváka a ne filmu!!!). Za mě super.

plakát

Bourák (2020) odpad!

Obrovské zklamání. Snaha o vytvoření Tenkrát v Hollywoodu rozhodně nevyšla. Řikal jsem si nic nečekej, jen seď a bav se, a zůstalo z toho jen to seď. Zábava se nedostavila. Očividně slibný tvůrčí tým nemusí znamenat slibný film... Obrovská škoda... Oceňuji jen herecké výkony, které ale špatný scénář, režii a prostě asi všechno ostatní, nezachránily...

plakát

Mamma Mia! Here We Go Again (2018) 

Pokud někdo stojí o pohodový letní film, u kterého se zasměje a snad i dojme, je druhý díl Mamma mia přesně pro něj. Výborné herecké výkony a Meryl na konci je tou pravou třešničkou na dortu!

plakát

Největší showman (2017) 

Na tento film jsem byl velice zvědavý a musím říct, že je to opravdu velmi povedený kousek. Nemám, co bych vytknul. Hudba, herecké i pěvecké výkony na jedničku a vizuální efekty prostě bomba.. Pokud máte rádi muzikál, určitě byste měli tento snímek zhlédnout.

plakát

Akta Pentagon: Skrytá válka (2017) 

I přes zdlouhavější začátek se film pěkně rozjel. Podařilo se natočit nadčasový stále aktuální film, který by mohl sloužit jako učebnice moderním novinářům. Zvlášť v dnešní době a v naší zemi, kdy se snad v každém médiu řeší, co se smí a nesmí psát či vysílat. Streep s Hanksem je obsazení snů. Všichni ostatní jim skvěle sekundují.

plakát

Black Panther (2018) 

Přiznám se, nejsem fanouškem Marvelovských filmů. Tento mě ale mile překvapil svým příběhem. Rád se na něj znovu podívám.

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

Možná by se film měl přejmenovat na Nesmrtelný. Celkově to bylo dost přitažené za vlasy - jen kvůli krvavým scénám. Ze mě velké zklamání...

plakát

Nejtemnější hodina (2017) 

Herecký koncert Garyho Oldmana. To jakým způsobem známého státníka ztvárnil je obdivuhodné. Před zhlédnutím filmu bych doporučoval projít si informace o tom, co předcházelo druhé světové válce pro lepší pochopení filmu a orientaci mezi postavami.