Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Krátkometrážní
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dokumentární

Recenze (4 696)

plakát

Pustina (2016) (seriál) 

V tý záplavě Ordinací v Prostřený Ulici je tohle vysloveně zjevení. Pustina je hutná minisérie, s téměř neopakovatelnou atmosférou česko-polského pohraničí. Má skvělý scénář i výpravu, těžko předvídatelný děj a herce, které známe z různých známějších piškutálií. Jenže oni také jasně potvrzují, že když mají plnokrevný a uvěřitelný postavy, hrát umí jedna báseň (hlavně pánové Jan Cina, Oskar Hes si ve svých vedlejších rolích kradou každou scénu pro sebe, dokonalý jsou ale všichni). 8 dílů šedi, bezpráví, snahy vypořádat se se životem a nalezení vraha malé holky. Skvělý, HBO prostě umí..

plakát

Návrat Chen Zhena (2010) 

Tahle série není pro mě, a její závěr s Donnie Yenem už vůbec ne. Je sice očividný, že Donnie umí, ale příběh je tak příšerně nudný, že jsem o film ztratil prakticky za chvíli zájem a jen čekal až zase Yen dá někomu před držku.

plakát

Helstrom (2020) (seriál) 

Solidní atmosféra zabitá totálním rozmělněním příběhu. Ten je reálně tak na 3 epizody, ale tady je roztáhnut na 10 téměř hodinových dílů. Helstorm je pak prakticky bez spádu, tempa, a solidní atmosféra mě bavila pouze 2, 3 díly, pak to i tak šlo do kopru. Příběh sourozenců, nějakých těch démonů a pár tajemství byl naštěstí po 1. sérii zrušen, a jsem za to moc rád. Tohle byla slepá ulička Marvelu.

plakát

Kravaťáci - Série 6 (2016) (série) 

Není to tak brilantní, ale stále mě to královsky baví. Scénáristicky se mi sice Mike ve vězení moc nezdá a ve finále to vypadalo víc jako hotel, ale když si vezmu, že mě seriál má hlavně bavit, tak to Kravaťáci dělají stále skvěle. Je mi líto Louise, škoda Jessicy, uvidíme co na to sedmička!

plakát

Dalších 365 dní (2022) 

Polské porno potřetí! Jenže tentokrát skoro...bez toho porna. Jedničku jsem celkem přežil, měla i náznak příběhu, dvojka byla už jen o sexu a hodně odvážných záběrech. A trojka? No...kameraman furt ví, že Sieklucka je v černým upnutým oblečení sexy a dokáže jí nasnímat aby vypadala jako nejžhavější ženská na planetě. Massimo Michela Morroneho je furt úchylný pako (Morrone možná vypadá jako vytesaná socha, ale herec je to příšernej) a Simone Susinna vypadá jako druhá vytesaná socha, k tomu potetovaná, jenže herecky to taky není zrovna Di Caprio. Nejdůležitější ale je, že jsou kluci sexy, ona taky a všechno ostatní je podřadný. Příběh je tady asi 15 minut, jenže tentokrát mi přijde, že i sex je na vedlejší koleji, i když nějaký zásuny samozřejmě přijdou, nenaplňují většinu stopáže. Většinou se tu totiž řeší depky... Jak se pomalu blížil závěr, na internetu jsem zjišťoval kolik dílů mě ještě čeká. Jaké překvapení, že jsou jen 3 knihy...jenže když zbývalo 5 minut do konce filmu, pochopil jsem, že Lauru a Massima určitě ještě uvidíme..a zase to bude určitě podobnej top!

plakát

Pěst legendy (1994) 

Kdyby byl 100 minut o tom, jak na Jeta Li nabíhá jedna skupina za druhou a on je postupně likvidoval, bylo by to za 5. Parádní choreografie a velmi přesvědčivý Li je ale zbytečně zadupána do země nudným dějem a příšernými dialogy (vlastně jako v originálu). Li je ale rozhodně lepší herec než byl Lee a sedí mi k té postavě více. Jen jak říkám... škoda toho balastu okolo.

plakát

Pěst plná hněvu (1972) 

Příběh je příšernej, všechno tu je příšerný...zachraňuje to jen Bruce Lee. Naštěstí tu je v takový formě, že to sám na ty 3* pomocí akce vytáhne. Jinak je to ale šílenej brak.

plakát

Velký šéf (1971) 

Moje první zkušenost s Brucem Lee. I když očividně umí hodně, film je natolik nudný, že mě jeho schopnosti ke konci už vůbec nezajímaly. Děj a dialogy mě vyloženě odrovnaly a ty bitky zase nejsou tak skvělý.

plakát

Na vlásku: Seriál (2017) (seriál) 

Nejlepší princezna s nejlepším domácím mazlíčkem a partou kámošů zažívají jedno dobrodružství za druhým. Na Vlásku je nejlepší pohádka ever a její seriálové pokračování není o mnoho horší. Podívali jsme se za hranice Corony, cestovali do vzdálených míst a já jsem rád, že jsem tohle podnikl taky. Seriál je sice převážně pro děti, ale rodiče se rozhodně nudit nebudou a pokud mají pro Lociku slabost jako já a Na vlásku se jim líbilo, budou stejně spokojený i tady. Loci, Cass, Evžene, Pascale, mrzí mě, že jsme na konci! Byla to fajn jízda.

plakát

Na vlásku: Seriál - Série 3 (2019) (série) 

A dojeli jsme do cíle. Trojka je rozhodně nejakčnější, s překvapivým záporákem, ale bez toho správnýho dobrodružství, který bylo tak dobrý ve dvojce. Nemůžu říct, že jsem zklamanej, ale doufal jsem víc atmosféry z cestovní dvojky.