Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (2 500)

plakát

Vetřelci z Marsu (1986) 

Podle zdejší galerie obrázků to vypadá na slabý rodinný horůrek, ale zdání klame. Vyklubala se z toho slušná akce s napětím a dětským hrdinou v hlavní roli, který to už od začátku nemá jednoduché.

plakát

Polednice (2016) 

Zklamání, protože tenhle film je naprosto o ničem! Jednoduché jak facka... Pomalu to s Erbenovou Polednicí nemá nic společnýho a zdejší "Polednice" je fádní a odfláknutá. Bylo to na dvě hvězdičky, ale konec to srazil na tu jednu.

plakát

Poslední lovec čarodějnic (2015) 

Mě Dieslovo honění za čarodějnicemi bavilo. Je tu znát přemíra efektů, kterých je snad několikanásobně víc, než skutečných záběrů, ale ono to zase tady až tak nevadí a nezávidím tomu, kdo je musel vytvářet. :D Jinak i po dějové stránce mě to nenudilo, bylo to fajn.

plakát

XTRO 3: Hlídejte si oblohu (1995) 

Tak tady je asi ze všech tří dílů vidět nejvíc ufounek, ale stejně musím říct, že celá série Xtro je velmi špatná. Nejhorší snad co může být je výběr vojenského prostředí. To už vás od začátku trochu odradí a zase jsem tu trochu cítil snahu, jako u jiných podobných filmů a to vyrovnat se Predátorovi, ale to prostě nejde... Ufounek vypadal fajn, ale škoda těch jeho nešikovných pohybů, ale co byste na tu dobu chtěli že...

plakát

Šibenice (2015) 

Zklamání roku? Šibenice bude rozhodně horký kandidát. Nic extra jsem nečekal, ale že by to bylo takhle špatný a na palici, to už fakt ne. Hrozní herci, hlavně Reese Mishler, jako by vůbec neuměl hrát, nebo to bylo naschvál? Dost nerealistický FF se špatným příběhem a spíš mi to bylo k smíchu, než abych se bál...

plakát

Půlnoční dítě (2016) 

Film, který nemá absolutně žádnou chybičku, takže si zaslouží plný počet. Má svůj vlastní styl vyprávění, který mi padl do noty. Scifárna, která dokáže vtáhnout do děje a nepotřebuje k tomu žádné monstrózní lokace ani efekty. A aby toho nebylo málo, tak Wingo tomu dal dokonalý hudební doprovod. Chci víc takových filmů!

plakát

The Human Centipede III (Final Sequence) (2015) 

Nejhorší díl ze série, který nebaví od začátku do konce. Špatný "herecký" výkon hlavních postav a děj, který je po celou dobu o ničem mluví za vše. Pomalu tu není nic nechutného a dění, na které se člověk těší přijde v posledních deseti minutách a to byl další hřebíček do rakve.

plakát

UFO - tajemní návštěvníci (1983) 

Lepší "ne"herce sem dát nemohli. Opravdu těm rádoby hercům se musí člověk jen a jen smát, ale spíše se člověk unudí k smrti jako já, proto jsem taky dost klimbal...

plakát

Tajné operace na základně Rubicon (2001) (TV film) 

To už je let, kdy jsem tohle viděl naposled, ale pamatoval jsem si, že to nebylo to pravé, ale jak už to u mě bývá, tak se rád podívám i na filmy, které u mě příliš velký úspěch neměly. :D Tak trochu se film snaží vyrovnat Vetřelcům či Predátorovi, ale s takovýmto podáním se zázraky nedají očekávat. Snaha o nějaký ten děj tu je, takže do odpadu rozhodně nepatří.

plakát

Krotitelé duchů (1984) 

Klasika, která nikdy neomrzí, už je to nějaký čásek, co jsem to viděl naposled, ale jako bych to viděl včera. Velmi povedený film, který s věkem neztrácí na kvalitě a člověk se u toho vždy rád uvolní a zavzpomíná na staré dobré časy.