Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Transformers

Transformers (2007)

Super film,už se těším až bude v kině a dobře že Michael Bay spolupracoval se Stevenem Spielbergem na tomto filmu a doufam že mu pomůže i s natačením dvojky.To je letadlo,ne to je Superman,ne to je přece TRANSFORMERS.Bezkonkurenční film,jsem si myslel že ze začátku nebudu žadná akce .Jako u jiných filmů trvá tak 20 min,než se rozjede.Ale Transformers,nemam slov.

Spider-Man 2

Spider-Man 2 (2004)

Nejlepší díl s celé trilogie.Scény beroucí dech,které ohromí dívaky. Hláška:"Jak si to udělal, no musíš hodně odpočívat,cvičit a jíst hodně zeleniny.To mi vždycky máma říkala, ale já jí nikdy neposlouchal."

Terminátor 3: Vzpoura strojů

Terminátor 3: Vzpoura strojů (2003)

Nejlepší akční film roku.Podle mě si to nejspíš zasloužil tím,že když se zrovna střílelo či bojovalo bez zbraní tak to stalo opravdu zato.

Cellular

Cellular (2004)

Nejen blesky přitahuje mobil i také občas smůlu na cizí hovor.

Avatar

Avatar (2009)

Komentář by měl být, krátky a výstižný. Husí kůže a mráz mi běhal po zádech. Pěkně to zachytil Cameron. Nastínil klady i zápory současnosti a další krok kupředu.Jak sem viděl jak se to točilo,ehm .....neuvěřitelné, z minima vitěžit tak moc, to dokáže snad jen Cameron.

District 9

District 9 (2009)

Ke konci filmu jsem chtěl tleskat, takový pocit jsem u žádného filmu neměl.Vynikající.

Láska nebeská

Láska nebeská (2003)

Vtipné hlášky,zajímavá komedie smíšená s jinými žánry.Skvěle herecky obsazena a dobra vánoční atmosféra díky Billimu Nighyovi.

Yes Man

Yes Man (2008)

Krásná podívaná.Takové filmy dělají Jimma Carryho velkým komikem dnešní doby.