Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Animovaný

Recenze (369)

plakát

Mulan (2020) 

Ufff... no hodně dlouho jsem neviděl takhle nákladný (200 mil. dolarů) průser. Nechápu kam se ty peníze poděli, páč nic vizuálně parádního jsem neviděl, bojový scény mdlé a děj, který prostě nějak nesmyslně plyne, je nuda a šeď. Myslím, že pohlaváři z disney si museli rvát vlasy a velmi ochotně to vše nyní budou svádět na stávající situaci (C-19). Ale faktem je, že kdyby tento film šel normálně do kin, tak by to byl mnohem větší průser. Stále přemýšlím za co jsem dal tu jednu hvězdu.

plakát

Outsider (2020) (seriál) 

Po prvních třech dílech jsem byl naprosto unesen atmosférou (hudební podkres, vizualizace scén...) i samotným dějem. Obsazení rolí naprosto bez-kompromisní. Bohužel s přibývajícími díly atmosféra upadala. Série by si zasloužila o 3 až 4 díly méně. Přesto jsem s výsledkem spokojen. Pro zlepšení nálady doporučuji si poslechnout soundtrack :)

plakát

Ted Lasso (2020) (seriál) 

Každá série dokázala rozesmát i rozbrečet. Každý díl byl perfektním pohlazením divákovi duše. Nekonfliktní, bez intrik a dramatických přísad, tohle jsem naposledy prožil snad u Přátel. Tenhle seriál by měl dostat zákaz skončit :) Pro mne nejlepší seriál posledních tří let.

plakát

Temný dům (2020) 

Film kde se vlastně nic neděje :(

plakát

Wonder Woman 1984 (2020) odpad!

Zajímavý, že studia nechají takovýto průser spatřit světlo světa. Přinést mi někdo tento materiál za milióny dolarů, tak si už v Hollywoodu nenatočí ani reklamu. Nevím co tomu vytknout dřív, jestli nesmyslné dialogy, akce, která je naprosto nudná, násilně rasově vyvážený film (asijský dítě ?? jako fakt ?). Hlava mi to prostě nebere, opět další hřebík do DC rakvičky (jako bych jich už neměla dost :( )

plakát

Zvrácenost strachu (2020) 

Milé překvapení z lesa. Nic přehnaného, reálné chování postav, dost věcí je na domyšlení diváka. Závěrečná scéna mi připomněla scénu z filmu Martyrs.

plakát

Dárek do cely č.7 (2019) 

Nejsilnější zážitek roku. Za mne tohle přebilo i Zelenou míli. Slzy v plném proudu od půlky filmu :)

plakát

Drahokam (2019) 

Vždy se obávám nasazení herce ze škatulky "komediální profesionál" do role v dramatu. Ale Mr. Sandler mě opět (poprvé v dramatu Reign Over Me) přesvědčil, že je pan herec a musím říct, že se těším na jeho další "ne"komediální počin.

plakát

Irčan (2019) 

No 3 a půl hodiny koukat jak se rozvorce masa dostane k hodinkám a prstenu a pak hurá do starobince, to fakt ne. Hezké zavzpomínání na "mladé mafiány - obzvlášť J. Pesciho", ale jinak ta jízda nestála vůbec za to. A hlavně nevím co to měl De Niro s těma očima (šedý zákal, kontaktní čočky?).

plakát

John Wick 3 (2019) 

Děj opět nezklamal a opět byl naprosto "jednoduchý" a "nekomplikovaný", jak už to u této série je. Takže je potřeba vypnout mozek a těšit se na akci, které je v tomto díle více než dost. Film sice utíká slušným tempem,ale od půlky začíná nesmyslné tápání (nezmiňuji hledání bosse v dunách). Velké plus jsou dlouhé nestřihané akce, těch je ve filmu několik a je vidět, že o toto se film opírá. Přeci jen, ale stále akce nedosahuje kvalit filmů: Zátah, Zátah 2... Snad už toto byl poslední díl, i když konec nasvědčuje dalšímu dvouhodinovému, nesmyslnému běsnění stroje na zabíjení :)