Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Animovaný

Recenze (369)

plakát

Mulan (2020) 

Ufff... no hodně dlouho jsem neviděl takhle nákladný (200 mil. dolarů) průser. Nechápu kam se ty peníze poděli, páč nic vizuálně parádního jsem neviděl, bojový scény mdlé a děj, který prostě nějak nesmyslně plyne, je nuda a šeď. Myslím, že pohlaváři z disney si museli rvát vlasy a velmi ochotně to vše nyní budou svádět na stávající situaci (C-19). Ale faktem je, že kdyby tento film šel normálně do kin, tak by to byl mnohem větší průser. Stále přemýšlím za co jsem dal tu jednu hvězdu.

plakát

Ďábel (2020) 

Tak jestli toto není zabalená další série seriálu Fargo do celovečerního snímku, tak fakt nevím:) Příjemné pokoukání, které i při své délce celkem svižně odsýpá. Jednotlivé dějové linky se pěkně protínají a zároveň se celkem rychle rozplétají...aneb Luger splnil své poslání.

plakát

Tři tygři (2019) (seriál) 

Naprostá bezkonkurenční pecka, kterou jsem dlouho neokusil. Vydržte v tomto tempu a pumpujte do nás tenhle HUMoR.

plakát

Keurosing (2008) 

Uff....hodně silný a ten happy end mne dorazil.

plakát

Střídavá péče (2017) 

Pomalý rozjezd a svým způsobem jsem nevěděl ke komu se přiklonit, ale postupem minut bylo zřejmé kde je pravda. A konec byl opravdu pěkný rozstřel.

plakát

Ježek Sonic (2020) 

4 * hlavně za mistra gagů Carreyho.

plakát

Mizerové navždy (2020) 

Tohle nebyla Bad boys jízda, tohle byl slátaný rádoby Bayovský film. Když si vzpomenu co bylo za akční nářezy v předchozích dílech a porovnám to s tímhle dílem, tak je to jak nebe a dudy. Škoda promarněné příležitosti.

plakát

Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn) (2020) 

Uff ať přejmenovávají film jak chtějí, tak ten průser zůstane průserem. Tohle nepovedený divadélko, které si chce hrát na odnož deadpoola či na cool kočky se fak nepovedlo. Škoda páč Margotka ať se snažila jak se snažila nebylo to ono. A ani Ewan moc nezazářil.

plakát

Outsider (2020) (seriál) 

Po prvních třech dílech jsem byl naprosto unesen atmosférou (hudební podkres, vizualizace scén...) i samotným dějem. Obsazení rolí naprosto bez-kompromisní. Bohužel s přibývajícími díly atmosféra upadala. Série by si zasloužila o 3 až 4 díly méně. Přesto jsem s výsledkem spokojen. Pro zlepšení nálady doporučuji si poslechnout soundtrack :)