Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (326)

plakát

Bratrstvo nesmrtelných (2021) 

Akčně nadupané polosci-fi pro nenáročného diváka s dobrou myšlenkou, ale jalovým scénářem. Podobné jako Old Guard, ale pro mě akčnější a zábavnější. Závěrečná bitka je mimo, ale takové projekty moc logikou nesálají, takže vypnout a bavit se. Hodnocení zdejších TOP uživatelů a expertů opět nezklamalo, ale místní kkti pokud nedostanou artový oskarový drama tak budou pořád kňourat :D Podhodnoceno.

plakát

Anne Boleyn (2021) (seriál) odpad!

Až bude Nelsona Mandelu hrát běloch ohodnotím stejně... Btw. v 16. století bylo v Anglii tolik černochů, leseb a bukvic? Tohle není umění, ale totální sračka a jsem zvědavý, kdy se začnou přeobsazovat černoši bělochama :D Třeba vypatlanýma píčema jako je GigaPudding a goodnick, kteří jsou přesně ten typ na ojebaní černochem s letlampou.

plakát

Napětí (2021) 

Za hudbu a prostředí 2 hvězdy. Přes slibný začátek mě příběh ani postavy neoslovily. Duch byl udělaný v pohodě a ze začátku vše šlapalo, ale jak se začala rozplétat zápletka přestalo mě to bavit, atmosféra se vytratila a počáteční napětí zmizelo.

plakát

Spirála strachu: Saw pokračuje (2021) 

Když máš stupidní film a chceš ho zlepšit tak tam obsaď Jacksona... Ne už ani to neplatí. Spiral je slabým vývarem z původního Saw. Herecké výkony hrozné a Rockovi jsem nevěřil kromě věčného nadávání nic. Po stránce krimi je to podprůměr, po stránce hororu je to těžkej podprůměr, po stránce "Saw" (čti pasti a hádanky) je to totální podprůměr. Blbější policii a scénář by pohledal. A ta pilka na ruku na konci??? No taaak. Finální rozuzlení čitelné a slabé. Hvězdy pouze za motivaci vraha, která měla smysl a píčujícího komika. Zbytek filmu je čisté peklo. Ty pasti panebože wtf??? Nečekal jsem takovej provar.

plakát

Xtremo (2021) 

Hrozně klišoidní film, za to akce je tu víc než slušná. Jasně je to zase ten typ akce, kde padouši nabíhají jeden po druhém na jistou nacvičenou smrt, ale je to svižné, nápadité a některé souboje vypadají prostě skvěle. Bohužel po stránce příběhu a nějaké logiky to vázne. Musel jsem si položit otázku jestli hlava nebo srdce a hlava vyhrála, takže jen silné 3 * , ale rozhodně doporučuji shlédnout tohoto španělského Wicka.

plakát

Armáda mrtvých (2021) 

Přesně tyhle filmy se strašně špatně hodnotí. Jsou sice zábavné, ale naprosto stupidní, takže finální zážitek vlastně nestojí za moc stejně jako tady. Zbytečně přepálená stopáž utíkala sice nečekaně v pohodě, ovšem množství "nápadů" a postav převyšuje nad kvalitou. Akčně to nebylo špatné, pár dobrých momentů bylo, jenže tím to bohužel hasne. Kromě Bautisty jsou všichni nesympatičtí a tací nemastní neslaní. Když si odmyslím, že bych na podobnou akci najal profíky na rozdíl od téhle bandy tragédů, ani jejich role ani jejich osudy mě vlastně vůbec nezajímaly. Film je prošpikovaný samými nepochopitelnými až stupidními momenty, takže přemýšlet nad čímkoliv fakt nedoporučuji, protože tak stupidní scénář a hloupé postavy to jsem dlouho neviděl, o konci nemluvě. Nečekal jsem žádnou nezapomenutelnou pecku, ale tohle je jen výplachová podprůměrná píííčovina bez logiky i na zombie horor, což je velká škoda. Popravdě jsem čekal od Snydera aspoň o level víc. Celkově nevím čím chtěl film být, hudba dobrá tak do akční komedie, sem tam nějaký humor a když už se to začalo tvářit vážně přišel nějakej scénaristickej nesmysl co film opět hodil někam do hajzlu. Na helmu krále zombie bych asi radši hned zapomněl a nejen na ni. 2 hvězdy a velké zklamání, ani ne tak z provedení jak ze scénáře.

plakát

Kyslík (2021) 

Mám smíšené pocity. Survival filmy mám rád, scifi mám rád, Laurent mi nevadí a filmy od Aji mě vesměs baví, ale tady jsem se tak nějak nudil. Natočeno je to dobře, Aja se snaží o hutnou tísnivou atmosféru, jehly, krysy, přidá i lekačku, hudba dobrá, efekty výborné, jenže přes to všechno to stejně napínavé není. I "zvrat" u kterého se dozvíte o co vlastně jde je předvídatelný a nijak extra nezaujme. Když zjistíte, že jde o klona, který nakonec přežije je vám ve výsledku fuck co se s ním stane na rozdíl od např. Reynoldse z Buried, kde jde fakt o život. Je to jako mix Pohřben zaživa a Moon s Rockwellem, ovšem oba tyhle filmy mě bavily daleko víc... 60%

plakát

Jupiter's Legacy (2021) (seriál) 

Kupodivu zajímavá podívaná. Není to sice žádné veledílo a nepřináší to ani nic co by člověk už neviděl, ale bavilo mě to. Takový slabší The Boys, ale pořád dobrá zábava. Příběh a charaktery jsou krásně vykresleny, takže mi ani nevadilo, že akce je pomálu a je docela jalová. Skákání časem, 30. léta, spousta charakterů a trocha toho píčování co víc si přát. 70%

plakát

Love, Death & Robots (2019) (seriál) 

Výborná pecka plná zajímavých kraťasů ze kterých si určitě každý něco vybere. Některé díly by určitě stály za prodloužení nebo minimálně jako inspiraci pro další tvůrce. Dlouho jsem se takhle nebavil. Skvělé obě série.

plakát

Tom a Jerry (2021) 

Jedna velká katastrofa, kterou nezachrání ani moje oblíbená Moretz. Hrozné dialogy, příběh plný stupidních situací a celkově zasazení hrozné animace z dob Rockyho a Bulwinkla do reálného světa vůbec nefungovalo, ale popravdě už od prvních obrázků a traileru jsem věděl, že to bude hrozné a je. Bez humoru, bez logiky, děti to unudí k smrti a starší tohle určitě vidět nepotřebují. Bitky a humor Toma a Jerryho v klasickém animáku fungují, protože tam fyzikální zákony neřeší, takže určité situace jsou vtipné, ale v reálném světě to nefunguje. I člověku jako jsem já, kterému nevadí fekální humor, parodie apod tohle přišlo ubohé a dost agresivní vůči prostředí a nevím jestli chci ukazovat dětem jak kočce několikrát spadnout těžký vrata na záda dokud v nich nekřupne a pak ji ještě odkopne člověk pryč, jak ji srazí auto, jak zdemolují hotel, jak se holub vykálí druhému do obličeje atd atd - to mi vtipné vůbec nepřijde. Celkově jejich střetnutí jsou nucené, rádoby vtipné a vlastně vás ani nezajímají, protože hlavní linka se netočí kolem nich. Většina zvířat mluví jen ti hlavní ne, pokud zrovna Tom nezpívá jako Afroameričan, takže sledujete nereálnou hloupost plnou absurdních scének, kde se občas pomelou animované mlčící postavičky a zdemolují vše na co přijdou. Film Tom a Jerry bych radši viděl jako "inteligentní" 3D animák, který potěší jak dospělé dobrým příběhem a dialogy a zabaví děti vtipnými bitkami a cool nápady. Tenhle produkt za mě naprosto zbytečný film a to jsem na Tomovi a Jerrym vyrůstal, ale tohle je opravdu příšerný film obzvlášť na dnešní dobu. Jedna hvězda za nostalgii, Tomův klasický řev a Moretz a to vlastně nic neznamená. Sečteno a podtrženo děti odešli po půlhodině a já držák to přetrpěl skoro do konce, nešlo to dokoukat. Překvapuje mě tak vysoké hodnocení... ne tady mě vlastně nepřekvapuje nic. Tady má např. Godzilla vs. Kong 56% a tohle 45%??? :D :D :D Kdo tomuhle dá víc jak hvězdu je opravdový gurmán :D Každopádně film nedoporučuji.