Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Pohádka
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (11)

plakát

Dračí prsten (2018) (seriál) odpad!

"Kde je ten pften?!" To bylo vážně ujetý :D V posledním díle mě pobavil ten bezzubý "egypťaň", který připomínal Bucka z Doby ledové. No a spojenci se z ničeho nic rozutekli a prděli na kamarády :D A když jsem si říkal, že se to vlastně jmenuje DRAČÍ prsten a není tam drak, tak se zrovna ozval z čista jasna jeho řev. A tak jsem si říkal, ať to hlavně nekončí tak hloupě... a skončilo :D Ten dron praštil do hlavy jednu z postav a CUT. Já vám nevím, ale zakončit seriál otevřeným dějem? Známka toho, že to je celé o ničem. Ve všech dílech se jen mečuje a prd z toho. V žádném z dílů se nic nevyřešilo, pokud se vůbec něco řešit mělo. Celé je to jen o tom, že se někdo popere v lese. Když ne v lese, tak na poli. Když ne na poli, tak na hradě. Když ne na hradě, tak kdekoliv jinde.

plakát

Insidious: Poslední klíč (2018) 

Nový díl sice přináší další nový pohled na Insidious. Místy originální ale možná je to tím, že to je Insidious, u něhož byl člověk zvyklý na víc. Oproti předchozím dílům to bylo už slabší a chvilkami zdlouhavé. Hlavně ze začátku.

plakát

Jumanji: Vítejte v džungli! (2017) 

Celý tenhle projekt mi přijde zbytečný. Je to nějaký patvar Jumanji, Jurského parku a Indiana Jones. Ale z toho Jumanji tam zbylo minimum a vlastně to ani nemá tu pointu, která se mi na tom minule líbila. Tohle je nějaký nezdařený remake.

plakát

Robinsonův ostrov II (2018) (pořad) 

Jediná šílenost, na kterou jsem ochotný se dívat. A přitom dávám jenom dvě hvězdy. Celé je to hodně hodně hodně přepálený se stopáží. Spoustu vypravování kolem. Kmenová rada trvá skoro půlku celého dílu :D To mě už potom moc nebaví. Zase je potřeba udělat 60 dílů, aby TV Nova měla sledovanost. Ale je to určitě lepší než nějaká Ordinace nebo Ulice.

plakát

Den nezávislosti: Nový útok (2016) 

Po obrazové stránce jistě velice poutavý film. Koneckonců ani ta myšlenka vlastně není špatná. Jenom si myslím, že na kultovní filmy se moc navazovat nedá. Trochu se děsím té chystané trojky. Ale u druhého dílu jsem se také děsil, a tak hrozné to není. Bavilo.

plakát

Čertoviny (2017) 

Zdeněk Troška nemá v české filmové pohádkové tvorbě konkurenci. Dokonalé zpracování pohádkové tématiky, tentokrát s neklasickým námětem. Krásné postavy, kostýmy a lokality s pěknou kamerou. Přál bych mu, aby už od pohádek neodcházel a držel se jich zuby nehty.

plakát

Selský rozum (2017) 

Dokument o Andreji Babišovi, maličko bez Andreje Babiše. Dokument se soustředí především na problémové vztahy mezi A. Babišem a lidmi z jeho pracovního okolí. Trochu mi tam chyběly také reakce protistran. Čímž to celé může ale také nemusí být zkreslené.

plakát

Po strništi bos (2017) 

Jan Svěrák si dal opravdu záležet. Alespoň co do obrazotvornosti. Člověk hltá každý záběr, i když už po chvíli s divným pocitem, proč se to celé natočilo na maličko delší sklo. Bohužel i hvězdy oblečené do krásných kostýmů to celé nezachrání. Film je hlavně sbírka vzpomínek a nějaký zřetelnější příběh zde hledat nelze. Samotný konec potom vyšumí jako bublinky v šampaňském.

plakát

Nejkrásnější hádanka (2008) 

Přestože se jedná o dvě pohádky spojené do jedné a ten spoj je skutečně znát a smíříte se s tím, tak je to pěkná pohádka, s krásnými kostýmy, obsazením (především pan Potměšil v roli krále a pan Táborský v roli Madlafouse) a půvabnými obrázky z naší maličké zemi.

plakát

Tři bratři (2014) 

Zpívané filmy nemám v oblibě a bohužel Tři bratři nebudou výjimkou. Jako muzikál mě to nenadchlo. Ani letmé propojení tří pohádek. Ono by to možná už ani lépe udělat nešlo. Ve filmu to už nefunguje. Přestože písničky jsou to pěkné a chytlavé.