Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (82)

plakát

American Horror Story - New York City (2022) (série) 

Zajímavě pojatý příběh o objevení AIDS 1981 v gay komunitě. Nemoc byla "vrah". Ze začátku jsem nechápala, co má ta gorila v masce představovat. V posledních dílech došlo k rozuzlení a pochopení. První údajná oběť AIDSu byl africký muž v roce 1959...

plakát

Příběh služebnice - Morning (2022) (epizoda) 

Měli to radši utnout už 4.sérií. Snad to nebude plácaná jak hokeji, chtělo by to slušnej závěr, ale její přiznání a pokuta mě dost pobavila.

plakát

Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství (2022) 

Čekala jsem víc tajemství, víc zvířat a méně politiky. Brumbálovo tajemství znám už od Pottra. Původní námět o zvířatech se někam vytratil a nahradila ho politika. A chybí mi tam Depp. Hodil se tam víc.

plakát

Nejhorší spolubydlící (2022) (seriál) 

Pořid si svého spolubydlu. Nechtěla bych na někoho takového taky narazit. Pozvat si do svého bytu nějakého z***a. Ale ono je to jedno, jestli je to spolubydlící nebo manžel. I to se může stát. A Netflix by měl přestat existovat nebo si aspoň po sobě kontrolovat titulky. V tomhle dokumentu jsou taky pěkné překlepy.

plakát

Rychle a zběsile 9 (2021) 

Rychle a zběsile skončilo druhým dílem. Pak už to byla nějaká japonská verze, Dennyho parťáci, Lara Croft a spíš už jen rychlé a zběsilé sci-fi :(

plakát

Hříšnice - Část VIII. (2018) (epizoda) 

Další parádní série. Tvůrci si dali záležet, ale takový závěr jsem nečekala. Uříznout ptáka a zavěsit do průvanu.

plakát

Pěreval Ďatlova (2020) (seriál) 

Mají to zajímavě zpracované, jen mě teda děsí, že tam museli nacpat veškeré konspirační teorie a vznikla tím mazanice se skoky v čase. Čekala jsem seriál o zahynulých studentech a jejich příběh a ne o druhé světové válce a romantice vyšetřovatele. Pro mě by to bylo zajímavější bez těchto odboček.

plakát

Prvních 100 (2014) (seriál) 

Jaderná válka na zemi. zprvu se to tváří jako teen, které v druhé sérii vyvrátí a míří do temné stránky seriálu. 7 let na horské dráze. Za mě seriál mohl skončit s Lexou. Od 4 série, bylo už jen plácání páté přes deváté. Trošku se jim to vymklo z ruk a nacpali tam vše, co jim pod ně přišlo. Některé série a díly se táhly a vůbec mě nebavily, jiné byly dech beroucí a poslední dva díly? Ořvala jsem to. Holt jsem cíťa. Nikdo se nebál toho, koho z hlavních postav zrovna dneska odstraní. Do posledního dílu série, se dostali jen 3 hlavní postavy z původní stovky.

plakát

Megan is Missing (2011) 

Když jsem si přečetla, že jde o skutečnou událost, šla jsem do toho. V půlce filmu mi to nedalo a googlila. Tady jsou herečky, ale inspirace byla z roku 2002 kde se něco podobného odehrálo. Film je sice nízkorozpočtový snímek na počítačové obrazovce, ale ty bývají nejlepší. Vtáhne to člověka do děje. Tohle byl docela nechutný a kontroverzní děj. Palec nahoru