Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (27)

plakát

The Beekeeper (2024) 

Nema cenu psat recenzi jestli mate radi smysl pro detail , tak tady ho mate .

plakát

Duna: Část druhá (2024) odpad!

Opět dlouhá nudná podívaná na samé nesmyslné momenty . Ve filmu se dozvídáme ,jak z mrtvých vysávají vodu ,ale nedozvídáme se kde vykonávají svojí potřebu . Film sliboval propracovaný příběh ,ale ten se odehrává v dlouhých nudných momentech . Bitva trvala stejně jako souboj hlavní postavy .Dále milostná scéna uprostřed pouště to musí hodně zapáchat když se postavy nikde nemyjí . V milostné  scéně nic takového nevidíme . Jdeme do detailu hlavní postava umí jezdit na obrovském červovi ,kterého ochočí během chvilky ve scéně vidíme ,jak je červ hodně daleko a pak se objevuje v místech kde údajně podle hrdinky červy nejsou ......... No za mě suma sumárum pro levného diváka dobrá podívaná

plakát

Lupin - Série 3 (2023) (série) 

Bez debat !! Nejleosi serial vsech dob !

plakát

Creed III (2023) 

Tenhle pribeh musi kazdy znat !! Ukazka toho co chce divak videt .

plakát

Flash (2023) 

Pribeh je teda hodne zamotany , ale to od toho divak ceka . Celkem me prekvapilo , ze to nebylo uplne prehnané . Mrzi mě graficke provedeni , ktere film kazilo . Jinak herecky to bylo povedeny .

plakát

Rychle a zběsile 10 (2023) odpad!

Nevim co k tomu filmu napsat . Dej o nicem , pribeh o nicem , herci podprumerný vykon . Za me tohle je kandidat na nejhorsi film roku .

plakát

Spider-Man: Daleko od domova (2019) odpad!

Nejhorší Marvelovka všech dob ...... Spiderman ,který se v jednom díle praští jednou do hlavy a je hned v bezvědomí pak na něj spadne tuny betonu a je OK ? V tomhle díle se několikrát udeří do hlavy o zvon a ještě je v pohodě a podrží věž , která je tisíckrát těžší něž je sám on .Potom zjistíme ,že spiderman přežije náraz vlaku ještě si do něj vleze a pak teprve usne vyčerpáním ...... Celkově příběh je zmatečný a vůbec nevíte co se děje a jak je možný ,že po prvním střetu v Benátkách studenti nejsou otřesený a pokračují dál ve výletu ? To mám být ukázka dětem ,jak se zachovat v takových situacích ? Pak se náhle děj přesouvá do Prahy kde z ničeho nic po pochodu do kopce na Pražský hrad dojdou do národní opery :D trochu zmatečné pro všechny diváky ..... náhle zmizí pár aktérů na karneval ,který se odehrává v Liberci ,ale filmaři se vysmívají Liberci a udělají z něj Prahu ..... za peníze si koupíte i ostudu !!! Po Praze se ocitají v Berlíně pak ve VB atd...... za mě není víc dodat

plakát

Top Gun: Maverick (2022) odpad!

Nechapu co na tom filmu kdo vidi ?? Ja tedy nemuzu ani asi nic napsat . Neni co ?? Mozna , ze pribeh na jedno brdo . Herci katastrofa ….. zadny dej …. Zadny pribeh ….. o cem ten film byl ?

plakát

Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022) odpad!

Nemam ani , jak ten film popsat . Mozna si nekdo rekne , ze je to komiks , ale sakra to vím . Proto vazne co napsat pribeh ? Nuda …. Herci ? Prumer …..

plakát

Duna (2021) odpad!

Vezmu to stručně a jasně . Herecké obsazení zkazilo celkové dojmy z celého filmu . Podprůměrné efekty, děj je zdlouhaví a nudný . Režisér nám nabídne až ke konci filmu zajímavější děj.  Film je i ve 3D přitom 3D scény v tom filmu moc nenajdete . Za mě prostě nezáživný film . Doufám ,že se dočkáme lepšího pokračování v lepším provedení . Psát něco o tom příběhu nemá cenu je to prostě o zradě a pomstě...... každý to trochu přirovnává ke hvězdným válkám . Pokud se chcete podívat na Dunu z roku 1984 ,tak možná uvidíte na tu dobu i lepší efekty .