Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Dobrodružný

Recenze (65)

plakát

Marcel, ulita s botami (2021) 

Něco tak milýho, emotivního a kouzelnýho jsem snad ještě neviděl. Za mě by měl Marcel brát oscara! :)

plakát

Kentaurie (2021) (seriál) 

Tak toto je regulérně nejlepší animovaný seriál dekády. Animace v každém ze "světů" odlišná, přehršel vtipu, plno skvělých songů, hluboká témata, všechno skvěle vyšperkované. Klobouček!

plakát

Gumballův úžasný svět (2011) (seriál) 

Tohle si pouští děti na cartoon network? Ježkovi oči! Bláznivé, popkulturní, divoké a ten náš dabing! Svatá prostato! 9/10

plakát

Arcane (2021) (seriál) 

Hru jsem nehrál a ani nebudu, ale lepší animace snad neexistuje. Velká věc!

plakát

Rodina na baterky (2021) 

Netflix je většinou jen velká hromada braků, akčních béček a romantik s topornými herci. Sem tam se stane zázrak a vydá klenot z vlastní tvorby. Ale sekci animovaných kousků má na starosti asi někdo fakt na velmi vysoké úrovni a láduje jednu pecku za druhou. Už Klaus nebo Next Gen byly nájezdy, seriály jako Love death & bots a Arcane jsou highest level a pak přišla nečekaně ještě rodinka Mitchellů. Neotřelé novátorství v animaci, které jsem od Spideverse neviděl, úžasné postavy jak animačně, tak scénáristicky a prasopes, který dokáže zvrátit apokalypsu. Film roku a 10/10

plakát

Luca (2021) 

Pixar po italsky, santa mozzarella, ragázzi, tagliatelle, stupído, moře a vespa. A k tomu dokonale nostalgická atmosféra. Trefa na plný počet a jeden z animáků roku 21!

plakát

Vrchol nebes (2021) 

Animovaný majstrstück podle japonského hraného filmu je dechberoucí. I z kreslených postav a scenérií je cítit jak malý jsme pod vrcholkem bohů.

plakát

Moje slunce Mad (2021) 

Velká převelká škoda, že ten zlatý Glób tam nepadl, tento snímek si ho zasloužil. Za téma, za příběh, za to, že v Česku dál vznikají animáky světových kvalit.

plakát

Duše (2020) 

Po Insideout další úžasná a hluboká Pixarovka. Potlesk! :)

plakát

Vlkochodci (2020) 

Můj typ? Tohle bude Oscar, určitě aspoň Globus. Nádherný styl animace jako vždy u Tomma Moora!