Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (9)

The Brittas Empire

The Brittas Empire (1991)

Vynikající britský seriál s výborným Chrisem Barriem v hlavní roli. Ten je u nás známý především postavou Rimmera ze seriálu "Červený trpaslík", ale v Británii je velmi populární i jako Gordon Brittas. On sám pak rozdíl mezi svými nejslavnějšími postavami vidí takto: "Rozdíl mezi Brittasem a Rimmerem je ten, že Brittas žije v iluzi, že všechno co dělá a říká je úžasné, zatímco Rimmer o sobě ve skrytu duše ví, že je mamlas. Navenek jsou to oba arogantní hlupáci." Oproti trpaslíkovi zde Barrie dostal větší prostor a tak se příběh točí kolem něj, čímž připomene například Cooganovu postavu Alana Partridge. Hoši v ČT by se měli vážně zamyslet a zařadit do vysílání místo průměrných britcomů nějaký kvalitní, jako je tento, "I'm Alan Partridge" nebo Wrightův a Peggův "Spaced". Vedle těchto skvostů vypadá takový "Kancl" naprosto trapně. Pro mě jasných 97% a to jen proto, že "I'm Alan Partridge", "Spaced" nebo MPFC jsou o trošku lepší.

Robot Chicken

Robot Chicken (2005)

Vynikající seriál, který v rychlém střihu servíruje nejrůznější parodické skeče. To vše navíc parádní loutkovou formou, která mi přijde k popukání sama o sobě. Nejúžasnější díl je speciál o Star Wars, to jsem sebou mlátil v křesle jako by bylo elektrické. A pak že Jar-Jar je debilní postava, jo když se s ní umí naložit takhle...

Aqua Teen Hunger Force

Aqua Teen Hunger Force (2000)

Už po shlédnutí první minuty prvního dílu, kde se objevil Rainbowmaker 400 a já jsem spadnul pod stůl, mi bylo naprosto jasné, že to bude stejně skvělé jako film.