Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (218)

plakát

Ace Ventura 2: Volání divočiny (1995) 

Když jsem o víkendu pořešil svoje každodenní domácí drobnosti a v televizi běžel tento film.Tak sem ho bral jako příjemnou oddechovku. Bez toho, aby člověk u toho musel urputně přemýšlet a vklídku si vypít svoje odpolední kafčo. Ještě že pan Carrey už točí trošku odlišnou tématiku. Kdyby točil jenom a stále takové kraviny jako tento film, tak jsem přesvědčen, že by mě určitě nebavil.

plakát

Agent v sukni (2000) 

Sice průměrná Blbina... ale já nemám nic proti..

plakát

Agora (2009) 

Moooc jsem se na teno film těšil. Záběry z matičky země, výprava, kostýmy, scénář a režie prostě luxus. Ale očekával jsem víc, než jen dogma. Klasický závěr, kde křesťané se dostávají k moci a tvrdí, že Kristova láska je nadevše. Přitom to byla jen záminka dostat se k moci a s pravou láskou to nic společného nemělo. Navíc žena a k tomu filosof neměla žádnou šanci na přežití. Pro mě zůstává Hlas Moře zatím nepřekonán..

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

Snažím se vyhýbat prvním recenzím a nadšeným reakcím o kladném a bezesporu skoro dokonalém seriálu. Počkal jsem si až vlna odpadla a ?? ..opravdu se to vyplatilo... Partička IT je důkaz, že představitelé v tomto seriálu dokážou být inteligentní, citlivý a totální magoři zároveň. I když poslední díl je trošku smutný, dávám s respektem plný počet ..

plakát

Aladin (1992) 

Moje nejoblíbenější Disneyovka :) Krásná Jasmína, tygr Radja a Jin nesmí chybět v žádném srdci, kdo miluje arabskou tématiku plnou kouzel a dobrodružství :)

plakát

Alf (1986) (seriál) 

Marťan s Malmacku, který dokáže udělat takovou paseku, že bych ho musel osobně i já někdy zabít mě bavil jako malého caparta :) Ovšem jeho homor a podání v českém dabingu pana Oto Jiráka, jako "Alfa" dodává do tohoto seriálu šmrnc, který mě vždycky pobavil :)

plakát

Amélie z Montmartru (2001) 

Kouzelné zpracování kamery a hudba Yanna Tiersena je dokonalou symbiozou pro tento film jak stvořená..

plakát

Americká krása (1999) 

Nezapomenutelný film a soundtrack Thomase Newmana,se skvělým hereckým obsazením. Pokaždé když na si ho pustím, cítím že v něm je "plno všeho"..

plakát

Anděl Exit (2000) 

Viděl jsem to strašně dávno a pamatuju si, že to na mě působilo dost depresivně..brrr!! ještě teď se třepu, jak to bylo divný, ale zajímavý...