Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Krimi

Recenze (766)

plakát

Blade Runner (1982) 

Neuvěřitelné, všechno je tak megalomansky velké, ale přitom malé. Snímek se za triky nemusí stydět ani dnes.

plakát

Bellamy (2009) 

POZOR: Na film se nedívejte pokud se cítíte unavení, hrozí totiž, že po 30ti minutách usnete. ve filmu se téměř nic neděje. Postavy tlachají geard osahává svojí, ženu a přitom jen nevěřícně kroutím hlavou, jak se mu podařilo tak strašně nakynout. Nechci aby ho trefilo on totiž vůbec nehrál špatně téměř nikdy a tento film není vyjímka.

plakát

Jeskyně (2005) 

Režisér totálně nezvládl akci. Všechny akční scény jsou roztřesene, rozsekané na milion střihu. Atmošku to místy mělo docela pěknou. Ale místo letajících kktů bych spíš uvítal zmutované tvory které se víc podobají člověku.

plakát

Halloween 5 (1989) 

O chlup horší než čtverka. Za znímku stojí závěrečná 30ti minutovka. Jinak žádné krvavé, brutální vraždy nečekejte.

plakát

Metál a Rock (2008) 

Zklamání. Toto DVD sem koupil v časopisu šíp. V pozadí obalu jsou napsáni SLIPKNOT, LED ZEPPELIN, IRON MADEN, RAMONES a další a ještě aby toho nebylo málo je na obalu napsáno NEJTVRDŠÍ VÝBĚR RO(c)Ku. Tvrdý název ovšem měký obsah. Jako první je tu vypalovačka od KISS - CRAZY NIGHTS která mě potěšila, další je kultovní MOTORHAD - ACE OF SPADES, ale to je na dlouhou chvíli vše, poté příjdou na řadu STATUS QUO - DOWN DOWN, slad'áček od SCORPIONS WIND OF CHANGE, NAZARET a jejich pomalá písen LOVE HURTS, po delší době mi rozproudila krev MOTLEY CRUE - GIRLS, GIRLS, GIRLS. Poté pro mě naprosto nezáživná skupina CINDERELLA - GIPSY ROAD, na řadu přichází DEFF LEPPARD - LET´S GET ROCKED, ted blok nezajímavích písní EXTREME - MORE THAN WORDS, RAINBOW SINCE YOUVE BEEN GONE, THIN LIZZI WAITING FOR AN ALIBI, GUN - WORD UP, konečně skvělá ovšem opět pomalá písen TESLA - LOVE SONG, a ted opět blog nezajímavích pomalích písní KINGDOM COME - GET IT ON, UGLY KID 10E - EVERYTHING ABOT YOU, THERAPY? - NOWHERE a vrcholem celého DVD je kultovní CRANBERRIES - ZOMBIE. 80% DVD tvoří ploužáky. Kde se poděl ten slibovaný nářez? A výběr těch nejlepších písní metalových a rockovích? Co takoví QUEEN, IRON MADEN, MANOWAR atd....

plakát

Jáma a kyvadlo (1991) 

Henriksen hraje dokonale. Místy je tento film krutý, jindy opravdu depresivní, ale nezdál se mi nejhorší.

plakát

Pod hladinou (2005) odpad!

Asi mi ten film zhnusil naprosto obyčejný a odporný český přebal na DVD. Po hodině sem to vypnul ani jsem toho nelitoval.

plakát

Halloween III (1982) 

Ten film má tu smůlů, že se jmenuje Halloween 3. Kdyby se film jmenoval jinak věřím, že by tak nízké hodnocení neměl. Hudby jde znát, je temná a depresivní, ale pravda se scénařem už to není tak svaté.

plakát

Gamma Ray: Lust for Live (2004) (koncert) 

To jsou ti staří Gamma ray za doby kdy ještě nespadli do podprůměru, nevykrádali sami sebe a ostatní skupiny. V dnešní době přichází jen s podprůměrnými nebo v lepším případě průměrnými alby. Neustále se opakujou a jedou v monotoní speedové lince. Helloween mají na každém albu něco nového ,neohraného a udržujou si svůj standard.