Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (897)

plakát

Přátelé (1994) (seriál) 

Srdcovka, přátelé jsou prostě přátelé, opravdoví přátelé, ti naštěstí nezklamou.

plakát

Top Gun (1986) 

Pro mě je tento film symbolem popcornových filmů. Udivuje mě, že ještě není v červených číslech.

plakát

Letní tábor hrůzy (1983) 

Těchto vyvražďovaček na táboře je celkem dost. Tento není extra známý ani extra dobrý, ale finální pointa, která mě napadala hned od začátku, byla chytrá, překvapí a zároveň i vyděsí.

plakát

Critters (1986) 

Hodnocení hodně souvisí s nostalgií, často tuto blbost dávali na nově, když jsem byl malý, brácha u toho sral, ale on byl vždycky docela looser. Viděl jsem to nyní snad po 20 letech znovu a musím uznat, že je to pořád stejná prdel, která pobaví, nenudí a já mám slabost pro horory 80 let.

plakát

Případ mrtvého nebožtíka (2020) 

Jedna hvězda za Olomouc, druhá za odvahu natočit parodii, ale prosím, už to nedělejte, bída.

plakát

Babiččin dům (1988) 

Mám docela slabost na starší horory, tento je sice o něco slabší, ale ujde, závěrečná pointa také nebyla k zahození, slabší 3.

plakát

Ježek Sonic (2020) 

Možná o něco lepší než https://www.csfd.cz/film/546268-pokemon-detektiv-pikachu/komentare/ ...., ale bodově na stejno. Není to tak vážné, je to vážně jen dobrodružná komedie, Carrey mi přišel v některých momentech až moc přehrávající, ale pravděpodobně to byl účel. Cílovka jsou stejně mladší diváci a těm se to líbit bude a určitě to pro ně bude mnohem stravitelnější než již zmíněný "pikachu", který byl chvílemi depresivní.

plakát

Batman začíná (2005) 

V době vzniku jsem se pobavil, ale pořád mi tam něco chybělo. Nemělo to komixové kouzlo jak Burtonův Batman. Nyní jsem snímek viděl znovu na HBO GO a musím uznat, že jde o výborný origin batmana a jestli mi tenkrát vadila ta "realističnost", tak nyní jsem to měl přesně naopak. Ovšem stále je můj oblíbený batman ten od toho Burtona (oba).

plakát

Lyžařská hlídka (1990) 

Z nostalgie, klasika videopůjčoven, fotr mi to tenkrát koupil k narozeninám, ale já chtěl sám doma 2 😁, chvíli jsem trucoval, ale nakonec jsem to sjížděl pořád dokola, bože, kde jsou ty časy 😓

plakát

Dovolená na sněhu (1985) 

Sem tam vtípek, humorná situace, ale jinak nic. Ovšem má to příjemnou atmosféru 80. let a pěkně se na to kouká kvůli prostředí Alp.