Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Romantický
  • Komedie
  • Akční
  • Telenovela

Obsahy (15)

Sen Anlat Karadeniz

Sen Anlat Karadeniz (2018) (seriál)

Je príbehom Nefes, ktorá ako 16-ročná bola nútená vydať sa za bohatého Vedata a porodila mu syna Yigita. Jej manžel ju však fyzicky týra a ona sníva o úteku so svojím synom ďaleko od násilníckeho manžela. Všetky jej pokusy však končia ešte väčším násilím. V jednom okamihu sa ale Nefes podarí utiecť so synom na kamióne u jedného z partnerov jej manžela, ktorý sa volá Tahir, ale Vedat sa svojej ženy a syna nemieni len tak ľahko vzdať.

Aziz

Aziz (2021) (seriál)

Aziz Payidar (Murat Yıldırım), syn rodiny Payidarů, největšího a jediného výrobce koberců v Antakyi, žije život v prosperitě a bohatství. Azizův osud se změní, když francouzský delegát Pierre (Firat Tanis) zabije jeho syna, poručíka Andreho. Aziz je nucen opustit zemi svého narození, svou jedinou lásku, zkrátka vše, co má. O dva roky později, kdy se má za to, že je mrtvý, je jeho návrat pro všechny nečekaný. Nic už není stejné. Nejenže světec ztratil vše, co vlastnil, ale Antakya, která byla pod francouzskou okupací, se stala horší, než odešel. Jeho první láska Dilruba (Damla Sönmez) je navíc zasnoubená s Ademem (Güven Murat Akpinar), synem jejího strýce Galipa Payidara (Ahmet Mümtaz Taylan).

Moje sladká lež

Moje sladká lež (2019) (seriál)

Nejat (Furkan Palali) je úspěšný obchodník, který je generálním ředitelem společnosti, která navrhuje brýle. Dceru vychovával sám poté, co je před lety jeho manželka opustila. Aby Nejat svou dceru neranil, skrývá tuto skutečnost a říká bílou lež. Lže, že jeho manželka Aylin pracuje v Africe pro humanitární účely a roky posílá dopisy své dceři.
Nejat je obklopen svými lži a ocitá se v zoufalé situaci. Dozvídá se, že jeho dcera Kayra (Lavinya Unluer) očekává, že uvidí její matku na oslavě 6. narozenin. I když se snaží přesvědčit svou dceru, že její matka by to možná nezvládla, Kayra pevně věří, že její matka dodrží svůj slib a přijede do Istanbulu na její 6. narozeniny.
Nejat se snaží udělat vše pro to, aby svou dceru nerozrušil. Dokonce se snaží najít svou bývalou manželku, ale nemůže ji najít. Ať se snaží sebevíc, nemůže najít řešení. Bude muset své malé dceři vysvětlit celou pravdu?

Yalancı

Yalancı (2021) (seriál)

Deniz (Burçin Terzioglu) je chytrá, talentovaná a oddaná učitelka literatury. Mehmet Emir (Salih Bademci) je slavný chirurg. Mehmetův syn je jedním z Denizových studentů. Deniz i Mehmet už nějakou dobu nikoho do svého života nepustili. Přitažlivost mezi nimi je přivede na společnou večeři a následně série událostí, které se odehrají, převrátí jejich život naruby, jako by je nikdy nenapadlo, že nevinné jídlo způsobí velkou devastaci oběma jejich rodinám. Co se tedy stalo té noci? Nikdo neví, kromě Deniz a Mehmet Emir. Oba popisují noc jinak. A oba se vydají na napjaté, bez dechu vydané dobrodružství za pronásledováním pravdy. Stačí jim dokázat, že mluví pravdu. Ano, každý příběh má dvě strany. Pravda je jedinečná, ale v tomto příběhu se skrývá před každým.

50 m2

50 m2 (2021) (seriál)

Gangster chce zjistit pravdu o svojí minulosti. Zradí proto blízkého přítele a v malé istanbulské čtvrti na sebe vezme novou identitu.

Gönülçelen

Gönülçelen (2010) (seriál)

Murat (Cansel Elcin) je mladý, ale úspěšný hudebník. Poté, co strávil mnoho let v zahraničí, se vrací do Istanbulu, kde se narodil. Jednoho dne se potuluje se svým přítelem Leventem (Onur Saylak), setká se s mladou dívkou, která se živí prodejem květin a příležitostným zpěvem v kapele. Murat slyší v jejím netrénovaném hlase potenciál a vsadí se, že dokáže květinářku Hasret (Tuba Buyukustun) proměnit v dámu. Tato sázka mění nejen život Murata, ale také život Hasret. Zatímco se Murat snaží tuto cikánskou dívku proměnit v dámu tím, že ji učí mluvit, zpívat a jednat správně, setkává se s druhou stranou Turecka. Během procesu přeměny Murat i Hasret objevují lásku a jiný svět. V tomto příběhu prozkoumáte obrovskou proměnu svobodné temperamentní mladé cikánky. Podaří se Muratovi proměnit Hasret v dámu a vyhrát sázku? Naučí se Hasret tajemství hudby prostřednictvím klasického tréninku? Budou respektovat bohatí a ušlechtilí Muratové lásku do chudých Hasretů?

Şeref Sözü

Şeref Sözü (2020) (seriál)

Rodina Adabeyl žije na svojom vlastnom ostrove podľa svojich vlastných pravidiel. Cihan Adabeyl je jediným z vlastníkom obrovského bohatstva a pozemkov, dedičom mocnej rodiny. Celý život Cihana Adabeyliho sa zmenil jedným telefonátom, kedy nastane čas dodržať slovo cti danému mužovi, ktorý mu kedysi zachránil život. Zavolá mu Isra (dcéra muža, ktorý ho zachránil), ktorej zároveň ostáva len jediná nádej, Cihan Adabey! Keď však k uskutočneným okolnostiam Isra príde do sídla Adabeylu ako Cihanova manželka, život v dome sa obratí hore nohami. Na ostrove Adaeylu budú tajomstva z minulosti odhalené s príchodom Isry. Okrem odhalených tajomstiev z minulosti však bude zapálená iskra vznešenej lásky, ktorá bude preživaná s veľkou bolesťou!

Aşk Ağlatır

Aşk Ağlatır (2019) (seriál)

Příběh páru, který se přestěhuje do Istanbulu. Snaží se zde sami přežít a prožívají rozkol mezi špatným svědomím a svojí láskou.

Děsjať strel dlja odnoj

Děsjať strel dlja odnoj (2018) (seriál)

Když Naděžda Mitrofanova končí svůj pracovní den v knihovně, znenadání za ní do práce příjde její bývalý spolužák Dimitri a pozve ji na přednášku, kde přednáší o vyšetřovací žurnalistice. O několik dní později Naďa neočekávaně dostala zprávu, že otec ji zanechal dědictví – dům v hodnotě milion amerických dolarů. Dima a Naďu začne sledovat neznámý automobil .Dimitri si myslí, že je to kvůli jeho práci, protože vyšetřuje podvody v charitativních organizacích. Nebo někdo chce dědictví Nadi?

Hercai

Hercai (2019) (seriál)

Seriál se natáčí v pohádkovém Mardinu. Seriál je plný intrik o mocné rodině Aslanbey, o velkých tragédiích a nemožné lásce, která se rodí z pomsty. Miran (Akin Akinözü) vyrůstal myšlenkami na pomstu. On neumí milovat ani být šťastný. Jediné co chce je pomsta. Reyyan si představuje, že je princezna z pohádky, kterou ji četla matka. Ona věří v zázraky, na šťastné konce a na nekonečnou lásku. Když se jejich cesty zkříží, jeden do druhého se bláznivě zamilují. Ale Reyyan je dcera jeho nepřítele, Miran přísahal, že se mu pomstí. Mezitím, když Miran vidí Reyyan, nemůže kontrolovat svůj rozum ani svoje srdce a poprvé se začne bát. Bojí se, že nebude schopen splnit svůj cíl a předá se lásce...

Láska klepe na dveře

Láska klepe na dveře (2020) (seriál)

Děj seriálu je založen na vztahu mezi Edou (Hande Erçel) a Serkanem (Kerem Bürsin). Eda je mladá dívka, která sama investovala do vzdělávání. Tváří v tvář čelí problému, její mezinárodní stipendium bylo zrušeno. Bez něho nebude moci pokračovat ve studiu a zůstane jí pouze na maturita. Serkan jí nabídne stipendium za předpokladu, že bude předstírat, že jsou spolu. Eda nabídku zpočátku odmítá, avšak kvůli novým podmínkám je nucena souhlasit. Serkan a Eda začínají prožívat vášnivý a náročný vztah, který ji donutí na všechno zapomenout.

Verni moju ljubov

Verni moju ljubov (2014) (seriál)

Mladá a naivní violoncellistka Vera pozná ve stejný čas dva rozdílné muže – Vlada umělce a Antona byznysmena. Vlad je mimomanželské dítě Sergeje Orlova a dědic. Sergej Orlov se celý život zlobí na svého otce, který vyhnal Vladovu matku, a co je horší, Vlad viní svého otce za smrt své dívky Aljony. Anton je mladý a ambiciozní byznysmen a zeť Sergeje Orlova, který se oženil s jeho rozmazlenou, hysterickou kleptomankou Ilonou. Anton si myslí, že jednoho dne zasedne na čelo carstva Orlova. Vera se zamiluje do Antona, který jí po nějaké době řekne, že je ženatý. Ona se s ním rozejde, ale po pár dnech přistoupí na to, že mu bude milenkou, protože se po prvé v životě zamilovala.
Když Antonova manželka zjistí, že má milenku, napadne Veru a ublíží jí tak, že už nikdy nebude moc hrát na violoncello. Anton po vydírání opouští Veru a neví, že zůstala těhotná. Vera se s rodiči stěhuje na druhý konec města a užívá si těhotenství. Antonova manželka se dozví o těhotenství a opět ji navštíví a vyhrožuje. Vera dostane porodní bolesti, v nemocnici jí řeknou, že dítě zemřelo. Ve stejný večer její rodiče budou mít automobilovou nehodu. Vera je zničená. Co bude s mladou Verou? Bude mít klid od členů rodiny Orlov? Bude mít konečně štěstí ve svém životě?

Recept na lásku

Recept na lásku (2020) (seriál)

Özgür (Can Yaman) je velice bohatý majitel restaurace a žije nedbalým, leč šťastným životem a nevěří v lásku. Ezgi (Özge Gürel) je unavená špatnými vztahy a je odhodlána si konečně najít toho pravého a vdát se. Vzhledem k tomu, že Ezgi není moc úspěšná ve vztazích, začíná jí Özgür radit o vztazích a o tom, jak získat muže, který se jí líbí.

Dayan Yüreğim

Dayan Yüreğim (2017) (seriál)

Elvan (Ece Uslu) žije se svým manželem Tahirem (Bülent Alkis) a dvěma dětmi v jedné z nejchudších částí Istanbulu. Pracuje jako zdravotnice v místním zdravotním středisku a pomáhá manželovi, který pracuje na trhu. Manžel je násilník a týrá Elvan. Jednoho dne Elvanin syn Selim (Brad Berke Bayrak) bude mít dopravní nehodu. Když Elvan a její dcera Seray (Nilay Deniz) mají starosti, jestli Selim přežije a jestli bude zdravý, Elvan se dozví, že její manžel Tahir uzavřel dohodu s rodinou Sanal.

Kadın

Kadın (2017) (seriál)

Sila ženy rozpráva príbeh tridsiatničky Bahar (Özge Özpirinçci), slobodnej milujúcej matky dvoch detí – dcéry Nisan (Kübra Süzgün) a syna Doruka (Ali Semi Sefil). Vydala sa za lásku svojho života, Sarpa (Caner Candarlı), s ktorým počala obe svoje deti. Keď však bola tehotná druhýkrát, Sarp zmizol na lodi za dramatických okolností a odvtedy ho už nikdy nevidela. Príbeh začína štyri roky po jeho smrti, kedy sa Bahar presúva z jedného zamestnania do druhého, aby uživila svoje dve deti. Musí sa vyrovnávať s nepriazňou osudu aj životnými výzvami a odhaliť tajomstvo a skryté pravdy z minulosti.

Reklama