Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (5 329)

plakát

Debbie a její parťačky (2018) 

Určitě je to lepší než mít v hubě saze, ale na své mužské parťáky holky hodně ztrácej, Zásadní chyba je v postavách, není mezi nimi vůbec žádný vztah, krom Sandy a Cate snad ani dialog a holky se daly dohromady v duchu méďů co se potkali u Kolína. Abych jen nedržkoval závěrečná prácička měla švich i napětí a holky na sobě měly hodně elegatní šatičky. Jen odbočka teď vidím že ve filmu hrál Matt Damon, tak to jsem asi slepej. Nic, zpět za Debbie a její bandou, uplně nejlepší byla Anne i její postava jako jediná nebyla vyprázděnaná, takže na rozdíl třeba od Cate měla co hrát.

plakát

Děcka jsou v pohodě (2010) 

Nejupřimnější film v poslední době. Hrozně se mě líbilo, jak film nakládal s homosexuální tématikou. Žádná snaha šokovat, žádné vyhrocené gay zdůraznování. Hezky pěkně v normálu jako přirozená a naprosto běžná součást každodenního života. Za to fakt díky už jsem myslel, že se nedočkám a pořád dokola se bude menšinové sexuální zaměřování zůrazňovat, jako kdyby šlo o něco nenormálního. Další věc, která mě doslova nadchla byly herecké výkony hlavně Julianne Moore a Mark Ruffalo jsou užasní a hrozně jim to spolu slušelo. Moje nejoblíbenější postava byl jednoznačně zahradník, pro takový lidi mám slabost. Samotný příběh do mě vcházel hrozně nenápadně, ale s o to větši intezitou. Perfektní, pohodový koukání s příjemnou muzikou.

plakát

Děda, postrach rodiny (2020) 

Není to nějak extra zábavný, ale že by se jeden u toho nudil, to se rovněž říci nedá možná na mě stála působí kouzlo Bobbyho, kterého ve filmu vždy rád vidím.

plakát

Dědictví (2001) 

No to sou tady zase komentáře (T2 a d-fens), tahle duševní zaostalost některých uživatelů csfd je neštěstí týhle databáze. Dědictví není ani tak o postavách jako spíše o citech, snech, touze a obyčejných lidech. Příběh je zasen do jednohopříjemnýho pajzlíčku, má minimum postav a děj se soustředí na tři z nich. Příjemně prožitý žánrový neutrál. Jediný co zamrzelo, že film byl promítán v rámci argentinskýho filmovýho v nějaký cca VHS kvalitě což za kilo docela nasere.

plakát

Dědictví aneb Kurvahošigutntág (1992) 

Je jasné, že komedie jsou pro jednoho vtipné a pro druhé trapné . Pro mě tahle porevoluční komedie o buranovi co k milonům přišel je vtipná .

plakát

Dědoušek se dal na odboj (1983) 

Obdivuji milovníky žab, že ten obrovský trapas, který si ukousla jejich armáda za druhé světové války dokážou přetavit ve výtečné komedie. U odbojářského dědouška je celkem vydařená hlavně první půlka filmu, která nepostráda sarkasmus a hodně přesný trefy do mentality francouzského národa. Druhá část je však poměrně zbytečně zmatečná a jen velmi těžce drží při sobě a to má samozřejmě neblahý dopad jak na humor, tak na tempo filmu.

plakát

Definice lásky (2012) (TV film) 

Především jde o to, že takhle by se nechoval ani zamilovanej pan Tau.

plakát

Dech života (1987) 

Dámy a pánové přichází v pořadí čtvrtý agent: Dalton...Timothy Dalton. S jeho příchodem končí veškerá aura, že mise 007 jsou jedna velká zábava, jsou pěkně tvrdé a drsné a nový Bond je vůbec rád, když má čas na ženy. Akce byla zase super, jen je trošku škoda, že Daltona nedali dříve.V posledních "Mooreovkách " by měl nesporně 5* . Daltonovi já osobně toho Bonda velmi věřím a upřimě nechápu tu vlnu kritiky co se na něj snesla, to je jak kdyby byli všichni agenti nebo co? Pěknej Dech života dal 007 nový Bond. Jen volám po BondGirl, která by mě posadila na prdel, zatím jsou "jen" hezké. Původně jsem chtěl dát 4*, ale ne za ten Afganistán a tu akci v Blavě má plnej počet, at mu ten dech pořádně vydrží.

plakát

Dějiny násilí (2005) 

Viggo a zejména Ed Harris dokazují že herecké řemeslo, zvládají dobře. Film o tom, že minulost jde s námi i do budoucnosti. No kdyby to zajelo mírně pod povrch,jistě bych dal i více *. Viggo po tom filmovém sexuálním absťáku co měl v Lotrovi , vzal tuhle roli asi hlavně s ohledem na sexuální scénu v tomto filmu.

plakát

Dejte mi pokoj! (2014) 

Francouzi umí skvěle skvěle mixovat žánry, dialogy, scény, dramatický pasáže, vztahový scény, bláznivý gagy a stačí jim k tomu kolikrát opravdu naprosto banální zápletka. Tady mě však přišlo, že se vaří z vody hodně dialogů i scén mohlo být víc promazlených případně více vygradovaných. Christian je mně sympatický a nedělá mu problém utáhnout celý film, Patrice je můj oblíbený režisér, ale tady to chtělo víc provařit, takhel zůstalo jen u občasných vtipných situací zejména v počáteční fázi filmu.