Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (793)

plakát

Jeho fotr, to je lotr! (2004) 

Příjemná konverzační komedie o rodinných vztazích. Mladí snoubenci a jejich rodiče spolu stráví několik dní, aby se lépe poznali. Film je založen především na vtipných dialozích a jedné drobné zápletce.

plakát

Starsky & Hutch (2004) 

Tento film mě velmi pobavil, je to pravá komedie. Owen Wilson a Ben Stiller tvoří skvělou dvojci a když se k tomu přidají ještě Vincent Vaughne a Will Ferrell je to hold pecka. V tomto filmu je mnoho vtipných scén, které vás jistě pobaví a proto vám doporučuji tento film vidět stojí to za to.

plakát

Noc v muzeu (2006) 

Příjemný oddechový film, u kterého se chtě nechtě musíte bavit. Tyranosaurus, který aportuje a vrtí při tom ocasem jako pejsek je fakt povedený. Každopádně je to velmi originální film, ve kterém se konečně někdo zabývá představou, co se děje v muzeu poté, co ho večer zavřou. A Ben Stiller tu opravdu exceluje

plakát

Tuxedo (2002) 

Myslím, že tento film byl myšlený jako parodie, má ale jednu drobnou chybu - není ani trochu vtipný.

plakát

Cesta kolem světa za 80 dní (2004) 

Dobrodružná komedie plná zajímavých akčních scének v podání J.Chana a dalších. Trochu střeštěné, ale pokud hledáte pouze uvolnění a ne nějaké zamyšlení je to právě film pro Vás. Nemusíte přemýšlet, ale pouze se dívat. Uvolníte se a v dnešní době si též odpočinete.

plakát

Komando (1985) 

Když mě bylo 12 let považoval sem tento film za velmi dobrý a mohl sem si pouštět každý den na videu.Dnes ho považuju za velmi slabý a příliš najivní.Příběh o bývalém vojákovi,který postřílí celou armádu žoldáku,to je prostě pohádka pro děti.Ale abych film jenom nekritizoval,je to určitě film který se dá zařadit mezi klasiku akčních filmů.

plakát

Protiúder (2002) 

Nevím co bych k tomuto filmu dodal asi jen to, že je to velice dobrý film a na Arnolda Schwarzenegra se fakt tento žánr hodí.

plakát

Co takhle svatba, princi? (1986) (TV film) 

Příjemná televizní pohádka opentlená krásnými písničkami. Ivana Andrlová, coby chytrá a prostořeká zrcadelnice zaboduje na královském dvoře. Skvělé herecké obsazení je dalším lákadlem pro tento hit poloviny osmdesátých let. Skutečně to hit byl. Co si třeba pamatuji, tak se todo dílo zařadilo mezi ty, které si idé rádi nahrávali na video. Vezměte v potaz to, kolik tehdá stály videokazety a jak málo byly k sehnání.

plakát

Kvaska (2007) 

Opravdu vynikající film na který stojí zajít do kina. Taktéž soundtrack se mi velmi líbí. Ač nemám moc rád Lucii Vondráčkovou jakožto zpěvačku tak jako herečka mě mile překvapila.

plakát

Mizerové (1995) 

Hodně. Protože ti policajti jsou Will Smith a Martin Lawrence. Rozhodně nečekejte, že film je jen o střílení nebo jen o vtipech. Je hlavně o střílení a hlavně o vtipech. Srandy si užijete víc než dost, aspoň pokud máte rádi humor těhle dvou chlapíků.A co se týče střílení tak toho je ve filmu spousta. Střílí se ze všeho, z čeho to jde a hlavně co nejčastěji. Chvílemi vám připadá, že Dany Glower a Mel Gibson jsou zajati v tomhle filmu v tělech již zmíněných hrdinů....