Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (517)

plakát

Chudáčci (2023) 

Frankensteinova nevěsta převyprávěná jazykem roku 2023. Vizuálně úžasná podívaná, která vás po počátečních rozpacích absolutně vtáhne, až vás mrzí, že už je konec. Výborně vystavěný vypravěčský film v úžasných kulisách alá Wes Anderson. Výtečné herecké výkony všech obsazených a Emma Stone v roli napsané přímo na tělo, kterou už asi nikdy nepřekoná.

plakát

Zabijáci rozkvetlého měsíce (2023) 

Velice zdařilá adapce velmi dobré předlohy. Maximální zážitek ničí ta šílená stopáž, ale i přesto užasný reálný audiovizuální skvost.

plakát

Wednesday (2022) (seriál) 

Takto by asi vypadalo zfilmování Harryho Pottera kdyby dostal režii na starost Tim Burton.

plakát

Bullet Train (2022) 

Převelice zdařilá taškařice.

plakát

Palm Springs (2020) 

A přesně takhle má vypadat film, který si chce říkat romantická komedie. Když vidím v podtextu u filmu romantická komedie, tak z 99% se tomu radši obloukem vyhnu a když to náhodou sjedu, tak se jen utvrdím, že jsem se tomu měl obloukem vyhnout. Toto je ovšem vzácný příklad onoho 1%, kam patří hrstka romantických komedií, kterým dávám palec nahoru. V tomto filmu není nic moc originálního, co by nebylo zpracováno už jinde a mnohdy i lépe, ale funguje to a to je hlavní.

plakát

Krajina ve stínu (2020) 

Filmů na téma poválečného odsunu moc není, proto palec nahoru za odvahu pro Bohdana Slámu. Také mě překvapuje celkem nízké zdejší hodnocení, za mě evropský film, výborně obsazený a zrežírovaný dosahující nejvyšších kvalit.

plakát

Tenet (2020) 

Obávám se, že běžné publikum začne být na Nolena málo vzdělané. Soustředil jsem a dávál pozor co nejvíc to šlo a stejně jsem to napoprvé nepobral. Už Počátek a Interstellar jsem si víc užil až při opakovaném vzhlédnutí, tady to tipuju mininimálně na tři. Nevím jestli je v současnosti Nolan nejlepší režisér a scénárista, každopádně je určitě nejchytřejší. Toto rozhodně není film pro mainstreamové publikum co jdou do kina s kolou a popcornem vypnout. Ale za mě palec nahoru.

plakát

V síti 18+ (2020) 

No hustý. Žhavé téma, dobře zpracováno s apelem především na rodiče. Vít Klusák tyto experimentální polohrané dokumenty prostě umí.

plakát

Vzpomeň si (2015) 

Skvělá road movie sympaticky pomalu plynoucí tempem chůze hlavního hrdiny se zajímavým vyvrcholením ve stylu mladýho M. Night Shyamalana.