Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (16)

plakát

Volver (2006) 

Ze začátku nudný příběh. Pokračovat v koukání mě přesvědčila až ohromujíc sexy Penelopé Cruz. Pak se k tomu přidá vražda, duchařina, incest, ... ale ve finále stejně nic, na co by se dalo vzpomínat. Snad jen ty nádherně vybarvené záběry.

plakát

Po přečtení spalte (2008) 

Jedna ženská, co nemá prachy na plastiku. Kolem ní spousta známejch jmen a v popředí Brad Pitt, který film opustí stejně překvapivě jako lásky George Clooneyho. To vše pod taktovkou bří Coemů, kteří děj zamotávají až na půdu. Škoda, že jsem v tom neviděl nic víc. Asi to chtělo víc vypnout mozek.

plakát

Sedm statečných (1960) 

No. Kdybych neviděl dříve původních Sedm samurajů, tak bych možná žral i děj. Takhle mi museli stačit skvělý herci a skvělej western

plakát

Terminál (2004) 

No. Hanks + Spielberg + Williams. Co na tom mohlo dopadnout špatně? Snad jen škoda, že jsem viděl dabovanou verzi. Jak se Viktor učil anglicky muselo být v originálně o mnoho lepší. Jen by mě zajímalo, jestli to byl pouze můj pocit, nebo bylo ve filmu pár odkazů na Hanksovi starší filmy ("To se potřebuje rozběhnout, nebo co?!" apod.)

plakát

Dylan Moran: Monster (2004) (TV film) 

Vtipné vystoupení "Bernarda". U kterého se budete řezat smíchy. ...ale z Fatboye si dělat srandu nemusel :D

plakát

Saw: Hra o přežití (2004) 

Průměrný horor s napínavým dějem a překvapujícím koncem, který přímo láká ná další díl. Ten si dám zanedlouho a doufám, že už to bude slabší, protože další otevřený konec bych nesnesl.

plakát

Bláznivá školka (2003) odpad!

Jestli vám připadá kopanec do rozkroku obézního američana od dítěte předškolního věku spíš vtipný, než smutný, tak prosím.

plakát

Naqoyqatsi (2002) 

Ještě to dokoukám, ale forma je pěkná...

plakát

Krtek (1970) odpad!

Druhá Jodorowskyho šance... a na dlouho poslední. Opět průser! Sice jsme nestihli začátek (viď, Luko?!) ale koncept naprosto stejnej. Nechutností je méně než ve Sv. Hoře, ale přece jen je střílení kulometem babičkami s nadváhou do skupinky lidí znetvořených několikageneračním (spíš degeneračním) incestem chuťovka. Možná se najde i pár citací, nad kterými se člověk zamyslí, ale stejně jsou opět posazené někam k Bohu. Podle mě je Jodorowsky jen člověk, který si z vás dělá prdel. A jde mu to!

plakát

STOMP: Out Loud (1997) (TV film) 

Každý, kdo se jen trochu zajímá o hudbu by si měl tento film pustit. Skupina britů tvořící rytmické melodie za pomocí všeho možného kromě hudebních nástrojů. Profesionální taneční a choreografické vystoupení na jevišti nenápadně prolnuté do hraných scén z ulice. Zajímavé, co se dá získat z karetní partie, driblování s míči či zametání koštětem.