Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krátkometrážní

Recenze (97)

plakát

Vlkodlak: Noční lovec (2022) (TV film) 

Svým způsobem typická "Marvelovka", ale přesto svým způsobem unikátní a jiná než ostatní. Tento relativně kratičký film je stylizovaný do podoby starých černobílých filmů s typickými chybami filmového pásu s tím, že je tam vidět v pár případech jen červená. Rychle to odsýpalo a bylo to občas i lehce vtipné. Sice se jedná o zajímavý film, který vybočuje z jejich typického stylu, ale nejedná se o žádný magnum opus. Update 20.10.2022: Hodnocení měním na plný počet, protože mi film od té doby co jsem ho viděl docela utkvěl v paměti.

plakát

Zaklínač: Pokrevní pouto (2022) (seriál) odpad!

Dva ze čtyř dílů mi stačily. Vše již asi bylo popsané jinými a já tedy můžu napsat jen to, že sice zklamaný nejsem, protože jsem čekal, že to bude sračka, ale nečekal jsem, že to bude až taková ztráta času. A to jsem byl na druhou sérii toho hlavního Zaklínače s Cavillem docela mírný.

plakát

Castlevania - Season 4 (2021) (série) 

Čtvrtá a poslední série je, nebál bych se říci, perfektní zakončení jednoho skvělého seriálu. Další sérii s Trevorem a Syphou již netřeba dělat.

plakát

Džudžucu kaisen 0 (2021) 

Sice ne moc extra originální, ale furt zábavný animovaný film. Vizuálně je to fakt super. Ten příběh je dost fajn, ačkoliv není extra originální a možná jsem skoro ke konci cítil, že mi možná, ale jenom možná ukápne pár slz, což se sice nestalo, ale stále to bylo pěkné a vlastně jsem dost rád, že jsem o tomhle filmu v podstatě věděl jen to, že pěkně vypadá a jinak jsem nevěděl vůbec o čem bude a to jsem předtím viděl jen první epizodu seriálu, která mě tehdy upřímně moc nenadchla a hlavní protagonista mi nepřišel tak zajímavý jako hrdina toho filmu a jeho problém. A málem bych zapomněl na soundtrack, protože ten je taky skvělý. Celkově je Džudžucu Kaisen 0 skvělý film a dokonce jeden z těch nejlepších, jež jsem viděl.

plakát

Kimecu no jaiba - En hašira, Rengoku Kjódžuró (2021) (epizoda) 

Mugen Train arc v seriálu začíná s částí, která v původním filmu vůbec nebyla, dokonce údajně nebyla ani v manze (nečetl jsem) a trošičku více nám přibližuje našeho známého a oblíbeného ohnivého Haširu, Kjódžura Rengoku. Studio Ufotable se prostě rádo předvádí a opět servíruje famózní zážitek.

plakát

Kimecu no jaiba - Fukai Nemuri (2021) (epizoda) 

Teď už začíná v podstatě totožná část jako ve filmu. Myslím si, že není co tomu jak vytknout, tak ani vynášet do výšin. Někomu může sednout seriálová verze víc už jen kvůli tomu, že se prostě nechce dívat dvě hodiny na film a místo toho si dá dejme tomu třeba jeden díl za den nebo týden.

plakát

Komi neumí komunikovat - Série 1 (2021) (série) 

To takhle při brouzdáním Netflixem přemýšlíte, že se kouknete na nějaké anime, ale nevíte na které a zrovna narazíte tady na Komi, která neumí komunikovat, ale stejně dokázala okouzlit celou školu a i zjevně spoustu diváků včetně mě, i když ne tolik jak by asi chtěla. Má to zajímavý nápad, má to zábavný děj, dobře napsané charaktery a animace je tu taky celkem OK. Ten nápad mě zde celkem bavil a občas jsem se i zasmál. Celkově mi to přišlo fajn.

plakát

Sebevražedný oddíl (2021) 

Na to jaký byl původní Sebevražedný Oddíl sračka, tak tenhle nový je opravdu skvělý. James Gunn se tu na tom vyřádil a je to fakt vidět. Tenhle film je humorný i vážný a příjemný i morbidní. Asi nemám k tomu moc co dodat, protože by asi opravdu stačilo napsat, že se jedná o výborný film.

plakát

Venom 2: Carnage přichází (2021) 

Film hodnotit nebudu, poněvadž upřímně nevím jak ho hodnotit. Mrzí mě, že z takového filmu s tak velkým potenciálem se stala krátká blbůstka pro děti. Je velká škoda, že se tvůrci báli menších tržeb kvůli násilí. Akce není moc zběsilá a nápaditá. Já bych stále rád viděl trošičku hororovějšího Venoma, ale na druhou stranu nemohu říct, že by mi tenhle komediální vadil, popravdě jsem si ho i do jisté míry užil. Je to docela fajn béčková kravina. Snímek je teda hodně moc klišé, takže asi bych si jen stěžoval na neoriginalitu a ne moc nápadité akční scény. V kině každopádně dvojka Venoma musela být asi daleko lepší pokoukání než doma na obyčejné televizní obrazovce.

plakát

Castlevania - Season 3 (2020) (série) 

Někomu by se mohlo zdát, že už není o čem vyprávět, ale tohle zdání může snadno klamat, jelikož finále této série příjemně překvapí a slouží jako předvoj k tomu, co se bude dít v poslední sérii.