Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (70)

plakát

Chatrč (2017) 

Přestože mi je téma ať už Boha či víry v cokoliv celkem vzdálené, přečetl jsem si nejprve knihu Williama P. Younga. A chápu, že se ve světě stala bestsellerem, s ohledem na "kvanta" věřících (nic proti :-)). Mě to však nijak neuchvátilo, bohužel. No a tím se dostávám k tomuto filmu. Co se týká námětu, platí to, co píšu v úvodu. Ale jinak zpracování dobré - hudba, výprava, herci...

plakát

Inferno (2016) 

Líbivé, má to švih, skvělou hudbu, dobrá oddychovka. Co jsem od toho čekal, to jsem dostal, takže...

plakát

Pustina (2016) (seriál) 

Tohle by měli vysílat v televizi a ne přiblblý Ordinace, Přístavy a já nevím co ještě. Dlouho se mi už nestalo, že bych musel vidět všechny díly najednou.

plakát

Everest (2015) 

Já tyhle filmy miluju, v jakémkoliv zpracování. Takže žádnou výtku.

plakát

Meru (2015) 

Neuvěřitelný, obdivující, neskutečný, lidský, fascinující...spousty přívlastků bych tady mohl vypisovat, a právem. Myslím, že tenhle dokument si to zaslouží.

plakát

Muž jménem Ove (2015) 

Četl-li bych knihu až po shlédnutí filmu, hodnotil bych asi o hvězdičku více. Ale film jsem viděl až následovně a samozřejmě do necelých dvou hodin nejde vměstnat všechny myšlenky, příběhy, popisky. Filmová verze je trochu víc smutnější, než by podle mě měla být. A proto celkem hodnotím za tři.

plakát

Vánoční Kameňák (2015) odpad!

Pokleslá zábava v ještě pokleslejším duchu. Není více třeba dodávat...

plakát

Díra u Hanušovic (2014) 

Žádná hitparáda to není, ale těm "postavičkám" rozumím, spousta takových existuje. I to prostředí je tu a tam depresivní:-)