Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (55)

plakát

Marvels (2023) odpad!

Ten film je akoby som ho točil ja po litre vodky s tým že mi pomáhal profesionálny režisér čo je na heroíne. Ten spev a tie mačky to fakt dorazili. Vážne Disney???

plakát

Avatar: The Way of Water (2022) 

Jedna hviezdička kvôli vizuálnej stránke. Príbeh je nudný a opakujúci sa na to že to má 3 hodiny. Zase je to o zlých ľuďoch a chudákoch domorodcoch. Ak to bude to isté aj v ďalších dieloch tak to hodnotenie bude horšie a horšie.

plakát

Susedia (2006) (seriál) 

Za mňa skvelý seriál ale hlavne prvé dve série od tretej už boli František a Laszlo pod papučov a to hlavne k charakteru Františka nesedí.

plakát

Expedice: Džungle (2021) 

Jedna veľká nuda a klišé. Myšiak vyplodil ďalšiu rýchlokvašku ktorá skončí v prepadlišti filmových dejín. Hlavne že tam napchali homopropagandu.

plakát

Z jiného světa (2021) (seriál) odpad!

Tak toto ma vydesilo. Tento seriál je jedno veľké klišé a cítim veľkú nenávisť k ekológii hneď po prvej časti. Ak by toľko energie venovaly príbehu tak by sme tu nemaly ten hnus.

plakát

Eternals (2021) 

Eternals je film ktorý len pekne vyzerá ale inak je zbytočný. K postavám sa nedá vytvoriť nejaký vzťah, suché charaktery a dej ako z rýchlika. Toto bolo slabé. Hlavne že majú odškrtnuté LGBT postavy.

plakát

Red Notice (2021) 

Herecké výkony v pohode ale inak je to nuda a strašne predvýdatelné. Mal som pocit akoby som ten film už videl. Koniec filmu vo mne evokuje strašne zly pocit a strach že bude aj dvojka.

plakát

Free Guy: Hra na hrdinu (2021) 

Akcia a humor, to je Ryan Reynolds. Podľa mňa keď je vo filme on tak je to záruka úspechu. Vyobrazenie dnešných herných vývojárov je neskutočne pravdivé.

plakát

Rychle a zběsile 9 (2021) 

Séria FF je zárukov zábavy a je jedno že je to stále to isté dookola alebo že už to nieje  len o autách. Jednoducho, pokial chcete vypnúť a pozrieť si nejakú akciou nadupanú blbinku tak FF séria je niečo pre vás.