Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Krimi

Zajímavosti k tvůrcům (10)

Emma Caulfield Ford

Emma Caulfield Ford

V říjnu 2022 oznámila, že jí byla diagnostikována roztroušená skleróza.

Allison Mack

Allison Mack

V roce 2017 a 2018 četná zpravodajská média uvedla, že byla členkou, vedoucí a náborářkou skupiny s názvem Nxivm (vyslovováno „Nexium“), založené svépomocným guru jménem Keith Raniere. Nxivm, zdánlivě svépomocná organizace nabízející semináře o kariérním a životním poradenství, byl bývalými členy obviněn z toho, že je kultem, v němž Raniere držel duševní, finanční a sexuální vládu nad svými převážně ženskými členkami. V březnu 2018 byl zatčen a obviněn ze sexuálního obchodování, spiknutí proti obchodování s lidmi a spiknutí za účelem spáchání nucené práce. Kromě jiných obvinění bývalí členové tvrdili, že skupina po nich požadovala, aby se chovali jako sexuální otroci. 20. 4. 2018 byla Mack zatčena a obviněna z obchodování se sexem, spiknutí v oblasti obchodování se sexem a spiknutí nucené práce. Dne 8. 4. 2019 se přiznala k obvinění z vydírání, spiknutí a vydírání. Soud ji poslal na tři roky do vězení. Byla umístěna v ženské věznici v Dublinu ve státě Kalifornie.

Azura Skye

Azura Skye

Po svých rodičích má polský původ.

Jennifer Connelly

Jennifer Connelly

Společností Amnesty International byla jmenována jako mezinárodní velvyslankyně za lidská práva.

Tessa Thompson

Tessa Thompson

V roce 2018 připustila, že ji přitahují muži i ženy, ale nechce, aby jí společnost označovala jako bisexuální.

Chris Pratt

Chris Pratt

Jeho manželkou byla herečka Anna Faris, se kterou byl v manželském svazku od roku 2009 do roku 2018. Spolu mají syna Jacka.

Anne Heche

Anne Heche

V roce 1998 byla zařazena mezi 50 nejkrásnějších lidí na světě.

Courteney Cox

Courteney Cox

Od roku 1989 do roku 1995 byla přítelkyní herce Michaela Keatona. V roce 1999 se provdala za herce Davida Arquetteho a jejich manželství se v roce 2013 skončilo rozvodem. Od roku 2013 žije se zpěvákem Johnnym McDaid.

Courteney Cox

Courteney Cox

Své těhotenství oznámila v lednu 2004, dva měsíce poté, co Alexis Arquette (bratr Davida Arquetteho) tuto správu prozradil v Sharon Osbourne Show (od r. 2003). Courteney a David chtěli, aby média nevěděla, že Courteney čeká dítě a aby její těhotenství proběhlo v pořádku, protože Courteney už několikrát potratila.

Reklama