foto

Allison Mack

  • nar. 29.7.1982 (37 let)
    Preetz, Německo

Biografie

Allison Mack se narodila 29. 7. 1982 v německém Preetzu ve znamení LVA. Její otec, slavný operní zpěvák Jonathan Mack zde pracoval a tak zde strávila dva roky svého života. Allison měří 165, je svobodná, ale má přítele ve Vancouveru. Mezi její záliby patří četba, chození do kina, poslouchání hudby a zábava s přáteli. My ji můžeme znát hlavně ze seriálu Smallville jako Clarkovu kamarádku Chloe Sullivenovou. Zajimavostí však je to, že v tomto seriálu hraje ve spoustě nejrůznějších triček, které jsou dílem španělských návrhářů. Avšak také hrála v seriálech jako Opposite sex, Hiller and Diller, My Horrible Year či ve filmech Camp Nohere, Unlikely Angel, ale také ve filmu Policejní akademie 6, což byla její úplně první herecká příležitost.

Zuzínek

Herecká filmografie

Filmy

2011 Marilyn
2009 Frog
Superman/Batman: Veřejní nepřátelé
You
2008 Alice & Huck
2006 Mravenčí polepšovna
2001 Ztracený rok (TV film)
1997 Miláčku, zmenšil jsem nás!
1996 Care and Handling of Roses, The (TV film)
Neuvěřitelný anděl (TV film)
1995 Dad, the Angel & Me (TV film)
1994 Všechno je dovoleno!
Žádný dezert tati, než posekáš trávu
1993 Noční oči 3.
Zoufalá spravedlnost (TV film)
1992 Soukromá záležitost (TV film)
Zpráva od Holly (TV film)
1991 Dokonalá nevěsta (TV film)
Living a Lie (TV film)
Vyměněné osudy (TV film)
1989 I Know My First Name Is Steven (TV film)
Policejní akademie 6: Město v obležení

TV seriály

2015 Americká odysea (TV seriál)
Figmo (E09)
Kmag Yoyo (E08)
Soup Sandwich (E07)
další epizody (4)
Stoupenci zla (TV seriál)
Shledání (S03E06)
2014 Wilfred (TV seriál)
Forward (S04E05)
2012 Wilfred (TV seriál)
Tajemství (S02E13)
Zášť (S02E12)
Pravda (S02E08)
další epizody (8)
2011 Smallville (TV seriál)
Závěr (S10E21)
Fortune (S10E15)
Masky (S10E14)
další epizody (5)
2010 Smallville (TV seriál) - herec, a.z.
Icarus (S10E11)
Návrat domů (S10E04) - a.z.
Supergirl (S10E03)
další epizody (17)
2009 Riese (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Pandora (S09E09)
Idol (S09E08)
Kandor (S09E07)
další epizody (21)
2008 Smallville (TV seriál)
Nevěsta (S08E10)
Propast (S08E09)
Vlastní krev (S08E08)
další epizody (21)
2007 Smallville (TV seriál)
Blíženci (S07E09)
Modrá (S07E08)
Hněv (S07E07)
další epizody (22)
2006 Smallville: Vengeance Chronicles (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Podzemí (S06E09)
Únos do jiné frekvence (S06E08)
Zuřivost (S06E07)
další epizody (22)
2005 Smallville (TV seriál)
Lexovy Vánoce (S05E09)
Samota (S05E08)
Záhadný kámen (S05E07)
další epizody (20)
2004 Smallville (TV seriál)
Noční můra (S04E10)
Vražedný flirt (S04E09)
Kouzlo (S04E08)
další epizody (22)
2003 Smallville: Chloe Chronicles (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Nepříčetnost (S03E08)
Magnetismus (S03E07)
Obrazy z minulosti (S03E06)
další epizody (20)
2002 Smallville (TV seriál)
Vlčí lidé (S02E10)
Rozdvojení (S02E09)
Ryan (S02E08)
další epizody (23)
2001 Kate Brasher (TV seriál)
Noční můry (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Pod kůží (S01E08)
Podivná dieta (S01E07)
Tajemství mládí (S01E06)
další epizody (8)
2000 Opposite Sex (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
1997 Hiller and Diller (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
1990 Městečko Evening Shade (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)

Dokumentární

2020 Out of Shadows - a.z.
2019 Pravdivé hollywoodské příběhy (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2010 Smallville (TV seriál)
Warrior (S09E12)
2009 Smallville (TV seriál)
Moc (S08E13)

Host

TV pořady

2002 The Teen Choice Awards 2002 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(34)