foto

Allison Mack

  • nar. 29.7.1982 (35 let)
    Preetz, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Allison Mack se narodila 29. 7. 1982 v německém Preetzu ve znamení LVA. Její otec, slavný operní zpěvák Jonathan Mack zde pracoval a tak zde strávila dva roky svého života. Allison měří 165, je svobodná, ale má přítele ve Vancouveru. Mezi její záliby patří četba, chození do kina, poslouchání hudby a zábava s přáteli. My ji můžeme znát hlavně ze seriálu Smallville jako Clarkovu kamarádku Chloe Sullivenovou. Zajimavostí však je to, že v tomto seriálu hraje ve spoustě nejrůznějších triček, které jsou dílem španělských návrhářů. Avšak také hrála v seriálech jako Opposite sex, Hiller and Diller, My Horrible Year či ve filmech Camp Nohere, Unlikely Angel, ale také ve filmu Policejní akademie 6, což byla její úplně první herecká příležitost.

Sue "Zuzínek" Svab

Herecká filmografie

Filmy

2011 Marilyn
2010 Smallville: Absolute Justice (TV film)
2009 Frog
Superman/Batman: Veřejní nepřátelé
You
2008 Alice & Huck
2006 Mravenčí polepšovna
2001 Ztracený rok (TV film)
1997 Miláčku, zmenšil jsem nás!
1996 Care and Handling of Roses, The (TV film)
Neuvěřitelný anděl (TV film)
1995 Dad, the Angel & Me (TV film)
1994 Všechno je dovoleno!
Žádný dezert tati, než posekáš trávu
1993 Noční oči 3.
Zoufalá spravedlnost (TV film)
1992 Soukromá záležitost (TV film)
Zpráva od Holly (TV film)
1991 Dokonalá nevěsta (TV film)
Living a Lie (TV film)
Vyměněné osudy (TV film)
1989 I Know My First Name Is Steven (TV film)
Policejní akademie 6: Město v obležení

TV seriály

2015 Stoupenci zla (TV seriál)
Shledání (S03E06)
2011 Wilfred (TV seriál)
2009 Riese (TV seriál)
2006 Smallville: Vengeance Chronicles (TV seriál)
2003 Smallville: Chloe Chronicles (TV seriál)
2001 Kate Brasher (TV seriál)
Noční můry (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
2000 Opposite Sex (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
1997 Hiller and Diller (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
1990 Městečko Evening Shade (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)

TV pořady

2002 The Teen Choice Awards 2002 (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2001 Smallville (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(36)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace