Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (1 311)

plakát

Přání zabít 5 (1994) 

"Hej Fredy, pomůžu ti vyřešit tvůj problém s lupy." Jasně. Charles Bronson se ještě jednou vrátil k této kultovní sérii, aby ji stylově uzavřel. Tentokrát na jeho kontě napočítame "pouze" sedm zářezů, ale to vůbec nevadí, protože celý film díky zručné režii a skvělému obsazení hlavních záporáků výborně šlape.

plakát

C.I.A. Krycí jméno: Alexa (1992) 

Moje první setkání s "tvorbou" Josepha Merhiho dopadlo rozpačitě. Akce je tady opravdu mnoho a často jde o celkem slušné, efektně natočené explozivní či kaskadérské kousky, ale stejně to celé jaksi dře. Hlavní problém bude asi v tom, že Lorenzo Lamas je tady trochu ve stínu své půvabné ex-manželky Kathleen Kinmont, která většinu "hrubé práce" obstarává za něj. Bohužel na kontaktní akci nemá (teda kromě toho parádně vysportovaného tělíčka) potřebné předpoklady a taková Cynthia Rothrock je pro ni nedostižná meta, ta by jistě dokázala tohle akční béčko "dokopat" minimálně na 2*. Takto zůstává mé hodnocení na 1,5*.

plakát

C.I.A.: Krycí jméno Alexa 2 (1993) odpad!

Tak dvojka jede ve stejných kolejích. Znovu je tu honba za nukleárním čipem a znovu je tu v hlavní roli hezká tvářička Kathleen Kinmont a její "bojová umění".. Na obranu tohoto akčního béčka je nutno dodat, že akce je tady opravdu mnoho.. hodnocení 0,5*

plakát

Kořist pro lovce (1990) odpad!

Akční béčko, na kterém je zoufale znát malý rozpočet a absence kvalitních nápadů. No a tu hlavní zápletku jsme už také mnohokrát a lépe viděli (namátkou SÍLA POMSTY, ŽIVÝ TERČ, HRA O PŘEŽITÍ).

plakát

Manažer (1980) 

Moc hezký příběh jednoho velkého snu na pozadí hudebního byznysu ameriky 50. let. Hudební výstupy dokonalé..))

plakát

Polda na melouchu (1995) 

Příjemná oddechovka s řadou milostných scén, pohoda, ostatně který chlap by si nedal melouch se Stacey Dash..))

plakát

Azyl (2008) 

Něco na způsob NOČNÍ MŮRY V ELM STREET jen s tím rozdílem, že se to bere zatraceně vážně.

plakát

Půlnoční jízda (1990) 

Ve srovnání s jinými "stopařskými thrillery" (namátkou STOPAŘ nebo ŠPATNÁ SPOLEČNOST) si toto Cannonovské akční béčko nestojí vůbec špatně. Michael Dudikoff tu sice hraje druhé housle, Robert Mitchum ani to ne (tady už je na něm hodně znát, jeho špatný zdravotní stav..), to ale vůbec nevadí, protože všechny a všechno spolehlivě válcuje vraždící psychopat v podání skvělého Marka Hamilla. Seriálový specialista Bob Bralver se protentokrát skutečně vytáhnul a ukázal, že mu nějaká ta akce není vůbec cizí. Škoda, že tímto počinem jeho režisérská kariéra prakticky skončila, opravdu velká škoda.

plakát

Studentka (1988) 

"V osum večeře, v deset u něho, o půlnoci doma, zopáknu si Moliéra a Zolu a ve dvě jdu spát.." Tak nejen skvělé dialogy Daniele Thompson, ale zejména přirozené herecké výkony Sophie Marceau a Vincenta Lindona, kterým to prostě věříte od začátku do konce, dělají ze STUDENTKY jednu z nejkrásnějších milostných romancí filmového plátna 80. let.

plakát

Pocit (1994) 

Prostě jen další z řady erotických thrillerů, které se v půlce 90. let svezly s úspěchem ZÁKLADNÍHO INSTINKTU.