Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Komedie

Recenze (3 555)

plakát

Simpsonovi - Šílený Homer (1991) (epizoda) 

Je škoda, že se zde v zajímavostech dá dočíst, že epka patří mezi nejoblíbenější samotného otce seriálu Jamese L. Brookse, ale zároveň on je tím, kdo v důsledku kontroverzí ohledně Michaela Jacksona nařídil stažení dílu ze všech legálních platforem. Tudíž si ji musíme užívat jen v hlubinách internetu a kochat se dobou, kdy se ještě neřešila ho*na a humor byl doménou společnosti.

plakát

Sexuální výchova - Epizoda 6 (2023) (epizoda) 

Nejen pro geniální písničku With Or Without You, ale hlavně pro všechna ta dojemná shledání těch, kterým tvůrci doposud podsekávali nohy, ač bylo jasné, že jejich vztah rozhodně není u konce. Jsem rád, že se na ty “vedlejšáky” nezapomnělo a emoce se konečně zase dostavily.

plakát

Sexuální výchova - Epizoda 5 (2023) (epizoda) 

Největším problémem nejsledovanějších děl Netflixu tkví v tom, že v nich mají potřebu až moc okatě propagovat nejkontroverznější témata soudobé společnosti s ignorancí toho, že ne každý je v téhle kadenci snadno snese. Nejsem homofob, nesoudím nikoho na základě jeho odlišností, ale taky nejsem ready na to, aby se k přehnané extravaganci touhle cestou podněcovali čerství teenageři, co zrovna Sex Ed sledují a v nichž můžou zdejší odlišní vzbudit revoltu vůči nastavenému systému. A to já v téhle řadě vidím bohužel na každém rohu.

plakát

Sexuální výchova - Epizoda 4 (2023) (epizoda) 

Ruby na hrad! Tahle postava prošla nejlepším vývojem a teď pro ní chovám ty největší sympatie. Už teď se bojím konce seriálu.

plakát

Sexuální výchova - Epizoda 3 (2023) (epizoda) 

90 % epizody o nezáživných karikaturních postavách, co tu nikdo nechtěl a co pro seriál naprosto nic nepřináší a zbytek nastavovaného dramatu, abychom se mohli narychlo vrátit do toho dramedy, které jsme tak milovali.

plakát

Banda - Co já vím (2020) (epizoda) 

Ze začátku jsem Kripkemu zase tolik nefandil ani nevěřil, že tenhle seriál opravdu dokáže vypilovat do pozice silné konkurence nejdiskutovanějších výtvorů SVOD platforem, on to ale opravdu dovedl a najednou jsou i u mě The Boys seriálem, kde jsem za tu pro mě stále ještě nadcházející třetí sérii sakra rád.

plakát

Banda - Ten dělá to a Butcher zas tohle (2020) (epizoda) 

Ty jo, tam, kde jsem ke konci první sérky dost remcal a skoro se místy až nudil v počátcích této, tam jsem teď ke konci vyloženě zaháčkován, všechny motivace do sebe umě zapadají a na pozadí zdařilé akce a slušného gore se tu schyluje k dynamicky nabitému finále.

plakát

Sexuální výchova - Epizoda 2 (2023) (epizoda) 

Je bohužel trochu cítit, že už se u některých postav dojíždí na setrvačnost a ztěží se pro ně stále udržují tak poutavé linky jako v začátcích, a tak tím trpí celkový dojem ze seriálu. Ale doufejme, že se to ještě změní.

plakát

Sexuální výchova - Epizoda 1 (2023) (epizoda) 

Po 2 letech vyvstává víc otázek než odpovědí, proto chápu zdejší procentuální propad, i tak jsem se ale v mnoha momentech rád vrátil do vibes nejodvážnějšího seriálového koně Netflixu a rozhodně na té poslední trati jedu dál.

plakát

Banda - A dveře jsou pryč (2020) (epizoda) 

Tahle epka není na 5* už jen fakt těsně, akční sekvence v ústavu jsou super, plus některé nechutné nápady se “superschopnostmi” jistých vězňů. Ale spousta výplňových žvástů okolo mi moc neba, stejně tak jako ohyzdná Stormfront a čím dál tím víc otravný Homelander.