Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Pohádka

Recenze (17)

plakát

Jedna rodina - Loděnice (2024) (epizoda) odpad!

Tento seriál jde od 10 k 5ti. Druhá řada má více procent než první (nechápu), třetí řada ale začala strašně. Plno nových postav - konkrétně vzniká další nemocnice v růžové zahradě 3 nebo kolik... Dále nově divně přiložené postavy z loděnice, každému je jasné, jak to bude pokračovat dále. Náladu mi aspoň vylepší 5x opakovaný díl z Comebacku.

plakát

Zlatá labuť - Epizoda 14 (2023) (epizoda) 

Celá druhá série jde dolů. Je zakázáno hodnocení, nechápu proč. Už teď je jasny, že úroveň klesá k nule. Němci se chovají jako idioti, češi provokují, a jak bylo psáno u u předchozí kapitoly, podřízené prodavačky si chodí po podniku a lezou bez zaklepání k šéfům. Židi vyrušují šéfa u rokování s nejvyšším německým pohlavárem, pak u něj škemrá o milost, no prostě kolosální blbosti. Děj se natahuje jako kšandy. Začíná mě to přípomínat legendární Haló, haló

plakát

Cesta do tmy (2023) (TV film) 

pozor spoiler: Fascinují mne zdejší recenze, kdy mluví o nesmyslnosti, že inženýr přepadne banku. Přitom důvod byl vcelku jasný, dostat toho posledního největšího gaunera. S tím, že pro něj to bude konec. Už vlastně tím že vzal dříve spravedlnost do vlastních rukou přehodil výhybku a stejně nebyla cesta zpět. Ale místní hodnotitelé, hodnotí před koncem filmu.. PS: taky bych hodnotitelé co hodnotí po pár minutách vyhodil z evidence. - rozsudek smrti

plakát

Po čem muži touží 2 (2022) 

PROČ? Dejme tomu zajímavý námět, možnost vtipů atd. Ale co mi vadí je: 1/ ženská nemá absolutně žádný vkus? To jako nevidi jak se chlapy oblíkají? Manželky běžně oblékají své muže, tady si Polívková obléká Langmajera jak buznu. Triko do kalhot, elasťáky, hlavně růžová, a co je nutné, nosit podprsenku. Ano ženský jsou nadšené z nošení podprsenky, taky ji manželka doma furt nosí a bere si ji na noc? 2/ máme duši Polívkové v těle Langmajera, ale jak ovládá jeho tělo? Nedělají problém pohyby přesto nemá vůbec žádnou sílu. I ženská unese lopatu písku, tady s Langmajerovými svaly si nabírá hrstičku. Ale potí se jak chlap, tady testosteron zas funguje. Zas na druhou stranu dvě malé piva ji totalně odrovnají, ikdyž má mužské tělo.. 3/ plno žen normálně fungují v mužském kolektivu, tady se Langmajer chová víc žensky než ženská. 4/ co ta sbíječka? Krom langoše jsou největší zženštilí buzeranti tvůrci tohoto díla. Vždyť je to žába (výbušný pěch)! Já vím, že to je komedie a neměl bych řešit detaily, ale mne prostě do očí bijící nesmysl vadí.

plakát

Barbie (2023) 

Všichni se mne ptají, zda to kluci přežijí v kině. Ano byli jsme tam dva a jinak asi 20 ženských. Margot je určitě velké lákadlo, ale tady vás zklamu, pokud jste viděli film/filmy "sebevražedný oddíl". Jo bavil jsem se, dva světy, dva pohledy, narážky na jiné filmy taky O.K. tohle bylo fajn. Ale ten závěr, nemyslím naprostý konec, ale kdo je vlastně Ken? Ken je Ken. Asi jsem to nepochopil, no... :-( . PS: Z chlapů udělají naprosté pitomce, jak jinak, feministky vískají radostí

plakát

Mrazivá past (2021) 

To, že tam je jeden nesmrtelný hrdina a jeden nesmrtelný padouch bych ještě pochopil. Co vůbec nechápu je fyzika v tomto světě. Asi tady bylo několikrát zmiňováno, že tři kamiony za sebou není to pravé ořechové na zatížení ledu. Přidám další nelogičnosti: 1/ na konci - kamion s těžkým návěsem není problém že se proboří, ale prázdný kamion už problém je a tak padouch může trapně nahynout - ikdyž hrdina velmi riskuje, že se padouch nepotopí a tahač to přežije. 2/ položené kamiony s těžkými návěsy na nestabilním ledu nepřimrznou, a lehce se vrátí na kola obyčejnými navijáky. Vše se děje na ledě, kamiony se nesmýkají (ani jeden z nich!). Led nepraská ač se kamion dostavá na hranu kol a padá z výšky na kola. A u nás se s tím trápí dvě odtahovky se speciálními navijáky. 3/ Naviják co dokáže otočit kamion na kola má problém s vytažením odpojeného tahače se zapadlým jedním kolem, když mu ještě pomahají hnací kola. Fakt úchylné.  4/ jízda na laně - když třetí tahač se propadne a jde ke dnu a ještě je zapojen, nějak nestahuje ty dva na ledě, ač tam musí být obrovská síla. 5/ jízda na laně ve dvou kamionech - nechápu jak se mohou tak vlnit, naopak zadní kamion lanem přece musí ten návěs prvního kamionu stabilizovat. PS: musíme si srovnat rychlost - vtip dne - první jede co to dá druhý tahne na 80% a 20% nechá na lanu, jak snadné.

plakát

Království potoků (2005) (TV film) odpad!

Snad první film co hodnotím slovem odpad. "Originální natočený záznam se bohužel ztratil, naštěstí se dochoval záznam s VHS kamery z kina, který se podařilo zdigitalizovat do CGA rozlišení 320x200." Dnes je to nekoukatelný a otřesný, když to dávají v TV. Pusťte si Lelíčka ve službách Sherlocka Holmese a nebudou vás tolik pálit oči.  Apropo, proč je obraz v rozích tmavší, snad nemám rozbitou TV. Děj, zápletka a postavy nejsou nejhorší, ale rozhodně nevyváží tu nekoukatelnost.

plakát

Cirkus Humberto (1988) (seriál) 

Tak krásný seriál, super herci a výprava, muzika, .. je toho víc. A všechno kazí ta Helena - pokřtěná "kredenc". Souhlasím s tvůrci jak říkali že se tím zkazil celý seriál.  Laufer se do role Paula docela hodil, ale měl se dvořit o hlavu větší kredenci. Navíc hnusný německý ksicht, a tohle měla být artistka a krasojezdkyně. Režisér si vybral francouzkou herečku, ta prý neměla čas tak tam strčili tohle co navíc neumí hrát a vrchol herectví bylo ukázání koz někde ve filmu. Fakt mne to mrzí, že kvůli koprodukci došlo k této devalvaci

plakát

Kdo mi jde po krku (2021) 

Super komédie. Co hláška to perla... "Pošlete sem vrtulník, zaměřte můj mobil kde jsme volá záchranář z pozorovací věže, kterou asi nemá nikdo na mapě." Co scéna to duševní zážitek... Policajti jdou na "ohlášené" přepadení jak kachny na porážku, laserovy zaměřovač zabijáků je absolutně nestresuje. Posily co byly zavolány asi nepřijeli, a tak se majitelka mohla v klidu vrátit domů. Vezme si zaměřovač svého manžela, kolegové v práci ho asi nevlastní... Těhotná baba jde do přestřelky se dvěma zabijákama co mají automaty s nekonečnýma zásobníkama. Ona mohla puškohledem odstřelovačkou na jistotu, né střílí nablint když jsou v pohybu nebo jde na ostrou přestřelku proti sobě. Zásadně střílí tak aby měla co největší siluetu. Nejdřív na ni jsou dva, poté co jednoho zmrzačí vyleze ven na palouček aby ji osvítil měsíční svit a mohla si popovídat. Druhej zabiják ji nedorazí. atd... A ten oheň, nejdřív 10 minut stoji na místě a pak se brutálně rychle valí z kopce. Rozstřílená strážní věž vyrobena ze dřeva pochopitelně přežije bez úhony. Jo a bouřce co nejrychleji běhat na střídačku, protože ikdyž jsou kolem stromy, nejvíc to tříská do louky.

plakát

Velká premiéra (2022) 

Kdo má rád dejvické divadlo a tento styl humoru, asi si tam něco najde a O.K. Za mne roztahané, nespojité, nezáživné, vysoce trapné, povrchní zápletka. A hlavně pitomé. Ikdyž ono kde nic není ani smrt nebere. Byla by to pěkná bakalářská povídka na půlhodinu do televize.