Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Klára nastupuje do nového zaměstnání na klinice umělého oplodnění, kde pracuje i její Petr. Kromě něj ale také spousta nových postav a mezi nimi i jedna staronová, která bude pro Kláru velmi nepříjemným překvapením. Vagy sekl s výškovými pracemi, provozuje občerstvení u loděnice, a i tady se objeví někdo nový, bývalý reprezentant ve veslování Vilém. Mikeš už docela vyrostl a Norika by ráda začala někde pracovat, ale bude se to líbit Filipovi? A jak se bydlí v maringotce Martině, Dominikovi a jejich malé Žofce? (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tím, jak přidali do seriálu nové postavy a také celý nový příběh, dosáhli toho, že jsou to vlastně 2 seriály spojené dohromady. Bohužel tím ale seriál utrpěl na kvalitě. A tím si myslím, že tento seriál zlikvidovali. Další série už nejspíš nebude. ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jasně, to, co je na celém seriálu nosné, tak naprosto zlikvidujeme, a zkombinujeme to s leckterým současným nemocničním rychlokvaškovým seriálem, jen z toho uděláme ještě větší frašku (o parodii, natož cílenou, fakt nejde) a do role primáře obsadíme Čtvrtníčka a cross overem sem přihodíme Petra Rychlého. Asi si tvůrci mysleli, že tím je o zábavu postaráno. Ale tohle je fakt už jiný seriál, jen s některými předchozími postavami, a mělo se to přejmenovat třeba na Ordinace u loděnice nebo tak něco. ()

Itanek odpad!

všechny recenze uživatele

Tento seriál jde od 10 k 5ti. Druhá řada má více procent než první (nechápu), třetí řada ale začala strašně. Plno nových postav - konkrétně vzniká další nemocnice v růžové zahradě 3 nebo kolik... Dále nově divně přiložené postavy z loděnice, každému je jasné, jak to bude pokračovat dále. Náladu mi aspoň vylepší 5x opakovaný díl z Comebacku. ()

KarlBahnhoff 

všechny recenze uživatele

Už z upoutávek na 3. sérii jsem nabyl dojmu, že celý koncept seriálu, který byl doteď zajímavý (jeden z mála koukatelných seriálů s neotřelým tématem střídavé péče) půjde do háje a od první minuty prvního dílu nové série se mi to i potvrdilo. Doplnění o "plonkovní" seriálové herce v čele s primářem Čtvrtníčkem byl fakt "geniální" počin a scénář se mění na jakousi další nemocniční telenovelu s příchutí České sody, holt zajímavé náměty už asi byly vyčerpány a očekává se, že diváci nějak ze setrvačnosti zůstanou. ()

Galerie (60)

Reklama

Reklama