Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (10)

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Rozhodně nejlepší americký komediální seriál,který s přehledem válcuje i Přátele.Všechny díly jsou skvělé a hlavní představitelé jsou výborní...co víc k tomu říct...snad jen...LEGEN..wait for it..ale vždyť už to znáte ;-)

Dr. House

Dr. House (2004)

Můj velmi oblíbený seriál,House je skvělý,má obrovské charisma a jeho hlášky jsou smrtící:) Podle mě je velmi zdařilý i dabing...celkově seriál,který mě vždy pobaví...100%

Hvězdná brána

Hvězdná brána (1997)

Pro mě určitě jeden z těch nejlepších seriálů,sympatičtí hrdinové,skvělé triky...některé díly sice trochu slabší,ale ty jsou bohatě vykompenzovány těmi naprosto skvělými,kterých je víc než dost a kvůli nim je tento seriál tak vyjímečný.

Ajťáci

Ajťáci (2006)

Geniální seriál,který i je i přes relativně malý počet dílu prošpikován vtipnými scénami a skvělým british humorem tak moc,až jsem skoro pořád slzel smíchy,fakt mě v poslední době nic jiného tak moc nerozesmálo...famózní záležitost,jednoznačně za 5* !!!

Glee

Glee (2009)

Nečekal jsem to a o to příjemnější bylo moje překvapení. Velice pěkně zpracovaný seriál se ZATRACENĚ chytlavými a vydařenými písničkami a velice sympatickými herci, tedy, přiznejme si to, hlavně herečkami, v tomhle jednoznačně vede duo Rachel a Quinn, kde postava Quinn mi přijde z celého seriálu asi nejzajímavější. Její chování je sice někdy docela chaotické, kde jednou řekne, že miluje Finna, pak se další díl dá skoro dohromady s druhým, ale to je spíše chybou scénáře, na druhou stranu je to tak možná záměrně, protože co bychom mohli čekat od mladé, hormony poháněné středoškolačky, že ano :-) Hmm, to jsem trochu odběhl, tohle jsem původně napsat nechtěl, no co už. Každopádně, jasný Top 10, alespoň do té doby než se najde jiný, lepší seriál, nebo se druhá série kvalitativně nepropadne někam hodně hluboko, což se ale podle mě nestane, ale kdo ví, třeba ano, a byla by to zatracená škoda... (Hodnoceno po Season 1)