Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi

Obsahy (47)

Slotherhouse

Slotherhouse (2023)

Emily Young (Lisa Ambalavanar), studentka posledního ročníku, chce být zvolena prezidentkou svého dívčího spolku. Osvojí si roztomilého lenochoda a myslí si, že se může stát novým maskotem a pomoci jí vyhrát, dokud řada smrtelných nehod neoznačí lenochoda za hlavního podezřelého z vražd.

Rychle a nemožně

Rychle a nemožně (2023)

Rayane (Tarek Boudali), nemotorný policista, hrdinný navzdory sobě ve filmu Machr na 30 dnů, se tentokrát ocitá konfrontován s velmi neuvěřitelnou situací, jeho babička byla unesena mexickým kartelem a on má maximálně 3 dny na to, aby ji osvobodil. Po boku svých věrných kolegů zažije extrémní dobrodružství mezi Paříží, Abú Dhabí a Cancúnem.

All My Friends Are Dead

All My Friends Are Dead (2024)

Skupině blízkých přátel z vysoké školy se podaří získat neuvěřitelnou nabídku na pronájem Airbnb na nejvýznamnější hudební festival roku. Jejich víkend však nabere smrtelný obrat, když členové skupiny začnou být zabíjeni. Při vyšetřování záhadných vražd si uvědomují, že každá smrt je spojena s jedním ze sedmi smrtelných hříchů.

The Blackening

The Blackening (2022)

Sedm černošských přátel odjede na víkend a skončí uvězněni v chatě s vrahem, který se jim mstí. Pomůže jim jejich pouliční chytrost a znalost hororů zůstat naživu? Pravděpodobně ne.

The Devil Comes at Night

The Devil Comes at Night (2023)

Odepsaný boxer hledající své dědictví musí bojovat o život, když je uvězněn v domě svého zesnulého otce místním kanibalským kultem.

Wicked Games

Wicked Games (2023)

Když se Harley (Christine Spang) přidá ke svému novému příteli na dlouhý halloweenský víkend na jeho venkovském sídle, napadne je banda maskovaných šílenců a přinutí hrát hříšnou hru. K nemilému překvapení vetřelců je Harley díky své drsné minulosti obdařena taškou triků, díky nimž má hra překvapivé vyústění.

97 minut

97 minut (2023)

Unesený Boeing 767 se zřítí za pouhých 97 minut, když mu dojde palivo. Proti silné vůli zástupkyně NSA Toyin (Jo Martin) se ředitel NSA Hawkins (Alec Baldwin) připravuje na sestřelení letadla dříve, než způsobí nějaké katastrofické škody na zemi, takže osud nevinných cestujících ponechá v rukou Alexe (Jonathan Rhys Meyers), tajného agenta Interpolu, který byl nasazen do teroristické buňky.

Sugar

Sugar (2022)

Inspirováno skutečným příběhem Cocaine Cowgirls. Film sleduje dvě mladé Kanaďanky, které se na palubě luxusní výletní lodi plující kolem světa zapletou do velké operace pašování drog a nemají kam utéct.

Fire Island

Fire Island (2022)

Dokonalá letní dovolená se skupině přátel na nechvalně známém, malebném večírkovém pobytu na Fire Island rychle vymkne kontrole, protože se ocitnou chyceni v síti sexu, lží a chladnokrevných vražd.

The Last Deal

The Last Deal (2023)

Obchodník s marihuanou na černém trhu se snaží dosáhnout posledního úspěchu, než bude vytlačen z byznysu, když se konopí stane legálním.

Kandahar

Kandahar (2023)

Tom Harris (Gerard Butler), tajný agent CIA, uvízl hluboko v nepřátelském území v Afghánistánu. Poté, co je jeho mise odhalena, musí se spolu se svým afghánským překladatelem probojovat do extrakčního bodu v Kandaháru, přičemž se musí vyhýbat elitním nepřátelským silám a zahraničním špionům, kteří je mají za úkol dopadnout.

Presence

Presence (2022)

Dvě mladé obchodní partnerky jsou pozvány na týdenní plavbu jachtou s potenciálním investorem. V noci se Jenniferiny (Jenna Lyng Adams) sny začnou proměňovat ve skutečnost, když si ostatní uvědomí, že Jennifer možná nevědomky něco přinesla na palubu.

Neklid na lůžku

Neklid na lůžku (2023)

Po téměř smrtelné autonehodě se Sam (Jonathan Rhys Meyers) probudí a zjistí, že je uvězněn v opuštěné nemocnici tajemnými a zlověstnými silami, které nemají v úmyslu nechat ho odejít.

Alone at Night

Alone at Night (2022)

Poté, co si právě prošla bouřlivým rozchodem, se cam-girl Vicky (Ashley Benson) stáhne do kamarádčiny odlehlé chaty v lese, aby si pročistila hlavu. Když však vypadne proud, zjistí, že na ni ve tmě čeká něco děsivého – maskovaný vrah, který chce její noc strašlivě ukončit.

It Crawls Beneath

It Crawls Beneath (2022)

Po zemětřesení zůstane Danny (Joseph Almani) uvězněn a osamocen a jeho klaustrofobická noční můra se ještě zhorší, když se z puklin v zemi vynoří něco opravdu děsivého, co ho donutí podstoupit brutální boj o život a duševní zdraví.

Pillow Party Massacre

Pillow Party Massacre (2023)

Pět dívek, pět nejlepších kamarádek, které pronásledují jejich minulé chyby z osudově nevydařeného aprílového žertu, se po dvou letech znovu setkávají na letním týdenním pobytu v lese, aby se znovu sblížily a usmířily.

Motion Detected

Motion Detected (2023)

Když se nedávná oběť děsivého vloupání přestěhuje do domu, o němž si myslí, že je bezpečnější, začne její život ovládat inteligentní bezpečnostní systém.

Medellín

Medellín (2023)

Aby zachránil svého bratra z rukou narcos v Medellínu, shromáždí Reda (Ramzy Bedia) tým, který přepadne únosce v Kolumbii.

The Runner

The Runner (2021)

Poté, co byl zatčen za držení drog, je Aiden (Edouard Philipponnat), problémový teenager, přinucen policií jít do utajení a riskovat svůj život, aby dostal nebezpečného drogového krále.

Purpurová barva

Purpurová barva (2023)

Hudební adaptace románu Alice Walker o celoživotních bojích afroamerické ženy žijící na jihu na počátku 20. století.

Reklama