Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (1 459)

plakát

Čistá práce (2008) 

Pěkná klasická gangsterka ze "staré školy". Hezky se na kouká, dobří herci i film celkově. Velmi doporučeníhodné!

plakát

Čtvrtá mocnost (2012) 

Mezi jednou hvězdou a odpadem. Velmi slabý a dějově řídký, rádoby thriller. Pohledem pravdoláskomilů zpracovaný hloupoučký příběh o jednom východním němci, který se nechal v ruském vězení multikulturně obohatit (ne, ve sprchách to nebylo) několika Abduláhy z Čečny. A nakonec pravda a láska zvítězila nad rozumem a logikou a kdo neusnul hned na začátku, tak si může nadávat, že rovnou neodešel... škoda času! Prvotřídní sračka! Kam se hrabe svojí naivitou na US sračky! Bohužel.

plakát

Čtvrtý druh (2009) 

Velmi podnětné, některé části stojí za to vidět (a slyšet) i víckrát! Huh, a ta sumerština! Vůbec to nebylo špatný! Dokonce i ten pocit "zimomriavky" se dostavil... kdo může říct, že jsme sami ve vesmíru? Vždyť nepřítomnost důkazů není důkazem nepřítomnosti! :)

plakát

Čtyři lvi (2010) 

Trochu pomalejší rozjezd, ale o to větší sranda až do konce! Málem jsem si krúpnul smíchy! :) Takhle asi nevypadaj jen "teroristický" buňky muslimů, ale i "ganxta" v USA! :) "You kill him more!"

plakát

Čtyři slunce (2012) 

Celkem slabota, lehce podprůměrné. Jednou se to dá, ale dost nuda. Pokud chce někdo vidět opravdu pěknou "sondičku", tak doporučuji radši "Poupata" to je mnohem lepší!

plakát

Čung_E (2023) 

Pěkný efekty, ale to je tak všechno. Jinak sračka totální.

plakát

Ďábel (2010) 

Tak tady dávám po delší době plný počet. Uáááá, chvílemi jsem měl husinu! Velmi slušnej horror, jeden z velmi vydařených za poslední dobu! Doporučuji!!!

plakát

Ďáblova cesta (2007) 

Dávám jednu hvězdičku za hezký holky ve filmu a celkem sympatickýho hl.představitele. Příšerka vypadala jako pomatená ukrajinská uklízečka s luxem v pláštěnce = slabé! Hnus málem jsem usnul...a ten konec :( laciné!

plakát

Ďáblův dvojník (2011) 

wow! tak to se mi líbilo, Dominic Cooper - klobouk dolů, moc pěkný herecký koncert! akorát Saddám byl celkem slabej, hodnej stařík, co vypadal ve filmu jako hodnej strejda Brežněv :) Velmi šťavnaté, barevné a sexy!

plakát

Dagon (2001) 

Hezká vzpomínka na 80.léta, natočená 2001, skoro bych tomu ani nevěřil, vypadá to jako průměrnej Dario Argento. Dá se to vydržet až do konce...skoro :)