Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (1 459)

plakát

Halo - Kontakt (2022) (epizoda) 

Tak akce je celkem slušná, pěkná řežba hned od začátku. Velmi koukatelné. Hry jsem hrál kdysi v dávnověku, první díl je celkem realistický. Trochu zklamal hlavní hrdina, zatím nijak zvlášť svoje charisma neprodal. Asiati mi nevadí, ani ta holka, je celkem sympatická (hlavně pěknej hair cut). Spoiler: Master Chief si sundá helmu hned v první díle?! To jako fakt?!

plakát

Halo - Meč (2024) (epizoda) 

Spousta keců o howně to fakt nezachrání... jinak nic moc. Oooo zrzavý černoch, to jsem ještě neviděl, zřejmě albín. WTF to muselo dá hrozně práce to sehnat. Co bude příště?

plakát

Halo - Odpoutaný (2022) (epizoda) 

Mě se to líbí. Jsem rád za každý nový sci-fi seriál. I když tady to chvílema vypadá tak jakoby dětsky... no i tak dobrý. Hezký triky, je vidět dost peněz na digitální animace atd. Snad bude zase brzo nějaká akce. Ale furt o bambilion % lepší než ta zmršená Nadace.

plakát

Halo - Svatyně (2024) (epizoda) 

Zatím celkem dobrý... slabý 4 hvězdy.

plakát

Halo - Visegrad (2024) (epizoda) 

Uááááá, tak po tom jsem fakt netoužil! Líbací scény černošskýho albína s nějakým latino - no hnus! Proč tohle furt musí do všeho propašovávat! Kdo je na to kuwa zvědavej.... blijící smajlík! Však oni je Covenanti srovnaj - prostě zasklej další planetu.

plakát

Halo 4 - film (2012) (seriál) 

Bylo by to celkem fajn, kdyby to nepřípomínalo Twilight :( Asi hodinu se díváme na zhruba 14 - 16 "kadety" který by měli spíše brzo maturovat, než předstírat boj, pak velmi krátka "romace" s dívkou s odulými rty (vypadá jak přísavka) a pak chvilka takové lehké "akce". Potenciál je obrovskej, nejlepší jsou asi paradoxně scény v plným renderu a hudba. Zbytek je pro malý děti. Snad se dožijeme něčeho akčnějšího a realističtějšího. Během psaní mého komentáře nebylo ublíženo žádnému zvířeti, nebyl šikanovám žádný ručníkář a vůbec jsme byli všichni tady (i tam) tak nějak happy!

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

Dávám dvě, víc nedám. Tarantino stojí čím dál víc za prd! Kecy, kecy a zase jenom kecy. Bože, hodil vůbec někdo na dějepis? Takový blbosti! Jediná trochu sranda když hrajou důstojnící SS společenské hry, to je celkem sranda, jinak fakt trapný až na půdu! Přihřátý Pitt s knírkem jak teplej řek a další pseudo-židi jako krutý komando! Ježíšmarjá, to je kokotina!

plakát

Hanna (2011) 

Spíš odpad! než co jiného. Pejsek s kočičkou tentokrát nevařili dort, ale natočili film. Nechutná splácanina všeho možného, plná ujetejch lidí. Chvílema jsme se smáli, ale spíš je to křeč. Možná to měla bejt komedie? Budˇcelej štáb při filmování kouřil nějaký težký drogy nebo to natáčel sbor "umělců" s alzheimerem? Jedna hvězdička za hudbu... (nebyl to spíš hudební film?)

plakát

Ha phraeng (2009) 

Průměrný horor posládaný z několika nesouvisejících příběhů. Klasická asijská duchařina. Nejvíc se mi líbil ten poslední :) (mrtvola říká: já ale nejsem mrtvá! jen jsem si odskočila z nemocnice! :o)

plakát

Hardcore Henry (2015) 

Krásně jsem se vyspal a nejvíc mě zaujala pěkná písnička u závěrečných titulků :) Vřele doporučuji poslouchat australskou kiwi hatmatilku Sharlta Copleye :)