Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbení režiséři (10)

Clint Eastwood

Clint je nejen vynikající herec, ale ještě lepší režisér. Rozumí jak akci (oldschoolové ovšem), tak lidské duši. Jeho dramata jsou pastvou pro oko i srdce a dle mého je jeho tvorba dovršena absolutně vynikajícím filmem Gran Torino.

Kevin Smith

Smíchy se popadat za břicho u jeho ironických, sarkastických, nebo prostě trefných scénářů, osobité režie a jeho Mlčenlivého Boba, jehož grimasy mě rozesmívají víc, než samotný humor v dialozích. Kevin Smith je prostě pojem v žánru inteligentní komedie.

David Slade

David Slade natočil nejlepší upířinu jakou jsem kdy viděl. David Slade natočil nejlepší díl Stmívání. David Slade čeká na svou velikou šanci. David Slade ještě zazáří.

Steven Spielberg

Co dodat k tomute průkopníkovi ve světě filmu. Je prostě skvělej a na jeho filmy se dívám sakra rád.

George Lucas

Star Wars ...to jediné stačí. Jen díky nim je zde, v mé topce.

Luc Besson

Akce, kterou zvládá dokonale, nejde vždy ruku v ruce s děravými scénáři. Ale filmy jako Leon, Pátý element či Johanka z Arku mě uchvátily.

Guillermo del Toro

Vynikající režisér s obrovskou fantasií a citem pro vystihnutí okamžiku.

Tim Burton

Temné filmy Tima Burtona mě uchvacují. Batman, Ospalá díra, Mrtvá nevěsta, Střihoruký Edward, Sweeney Todd ...prostě mě dostává.

Paul W.S. Anderson

Režisér, který ví jak natočit akční film. V tom patří k nejlepším.

Zack Snyder

Zack Snyder se ukazuje jako režisér s velkým R. Prolétává Hollywoodským nebem stále výše a díky Watchmenům je už téměř na vrcholu.