foto

David Slade

  • nar. 26.9.1969 (49 let)
    Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Vyštudoval výtvarné umenie na Sheffield Zniversity vo Veľkej Británii. Najskôr sa živil ako novinár, neskôr sa dostal k réžii. Sladeov prvý celovečerný film V PASCI mal premiéru na Sundance Film Festival v januári 2005. Na prestížnom Stiges Film Festival v Španielsku získal film niekoľko významných cien, okrem iného aj cenu poroty a cenu divákov. Samotný Slade si odniesol cenu za najlepšiu réžiu. David Slade má na konte zbierku viac ako šesťdesiatich nominácií a ocenení za svoju prácu v oblasti reklamy, videa a filmovej tvorby. Okrem toho je členom medzinárodne uznávanej organizácie Ridley Scott Agency.

Peter "Algren" Remeň

Režijní filmografie

Filmy

2018 Nightmare Cinema
2010 Twilight sága: Zatmění
2007 30 dní dlouhá noc
2005 V pasti
2004 Do Geese See God?

TV seriály

2017 Američtí bohové (TV seriál)
Head Full of Snow (S01E03)
The Secret of Spoon (S01E02)
The Bone Orchard (S01E01)
Černé zrcadlo (TV seriál)
Metalhead (S04E05)
2014 Crossbones (TV seriál)
The Devil's Dominion (E01)
Hannibal (TV seriál)
Mizumono (S02E13)
Ko No Mono (S02E11)
2013 Hannibal (TV seriál)
Savoureux (S01E13)
Potage (S01E03)
Apéritif (S01E01)
2012 Procitnutí (TV seriál)
This American Housewife (TV seriál)
2011 Perníkový táta (TV seriál)
Otevřený dům (S04E03)

Dokumentární

1999 Making the Video (TV seriál)

Hudební videoklipy

2004 Warp Vision: The Videos 1989-2004 (hudební videoklip)
2003 Stone Temple Pilots: Thank You (hudební videoklip)
2002 System Of A Down - Aerials (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Nightmare Cinema

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(76)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace