Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Oblíbené seriály (10)

Carnivale

Carnivale (2003)

Já chci tu třetí sérii... Ale fofrem! :)

Čarodějky

Čarodějky (1998)

Vždycky jsem tenhle seriál měl rád a vždycky budu mít. Nehledě na to, komu to přijde jak hloupé a fádní, mě si ten seriál získal už dávno a baví mě. Jeden z mých nejoblíbenějších. Krásné holky a spousta magie. EDIT pro Geminiho: Neboj, asi to tak nechodí... Ale ten tanec v kruhu, kde se všechny svlíkly, to by bylo zajímavé sledovat ;o)

Gilmorova děvčata

Gilmorova děvčata (2000)

Jeden z mých zamilovaných seriálů. Skvělé dialogy, skvělé postavy, relativně nekomerční a neuvěřitelně svižná sranda. Poprvé tady taky výrazněji zazářil Milo "Peter Petrelli" Ventimiglia.

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Neříkej před děvčetem na rande ŠMOULÍ PENIS... No ona ale Robin není jen tak obyčejná dívka :)

Spolužáci

Spolužáci (2006)

Asi to není pro každého... Typický seriál jako Friends to není a pravděpodobně nebude mít nikdy takovou fanouškovskou základnu (natáčení bylo přerušeno po první řadě), nicméně já se u toho bavím kapitálně... pro mě se jedná o seriál srovnatelný kvalitativně s Friends nebo HIMYM.

Torchwood

Torchwood (2006)

Tenhle seriál mi vzal dech... (a nebyl jsem jedinou obětí, v některé z epizod 2. řady takhle skonalo povícero lidí).. A jakkoliv to bude znít blbě, tak jsem konec 2. řady naprosto regulérně obrečel... Jeden z nejprocítěnějších a nejlidštěji zpracovaných seriálů, který mi kdy prošel "rukama" (spíše proběhl před očima) :)... Pokud bych měl známkovat, asi by to nebylo korektní, protože jsem k Torchwoodu dávno ztratil objektivní nadhled, prostě mi totálně učaroval.. Pro mě 95% EDIT 4.8.2009: Dneska jsem dokoukal Children of Earth. Jsem z toho rozhozený, překvapený, možná trochu lítostivý... Ale stálo to za to.

Chirurgové

Chirurgové (2005)

Jeden z mých nejoblíbenějších seriálů. Úžasná záležitost, chytne a nepustí. Každý týden /případně 3 týdny/ čekám jak malý na premiéru nového dílu v USA :)