Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Recenze (665)

plakát

The Final (2010) 

Tydle typy snímků už řadím do "céčkové" kategorie filmů, které upadnou navždy v zapomění a skončí na samotném dnu veškeré kinematografie. * za snahu

plakát

Poslední píseň (2010) 

Romantika a drama žánr do sebe jen horko těžko zapadají, k tomu přidejte průměrný herecký obsazení a na výsledek se můžete podívat. Nic moc.

plakát

Machři (2010) 

Skvělá Sandlerovská odreagovačka :))

plakát

Muž ve stínu (2010) 

E. McGregor a P. Brosnan rozjeli nebezpečnou myšlenkovou pouť a nebylo to vůbec špatný, což pak o to. Ovšem více jak douhodinnové neustálé chození kolem horké kaše není zrovna ideální a v jednu chvíli by se taky mohlo stát, že se divák začne pomalu, ale jistě nudit... každý ať posoudí sám.

plakát

Ninja (2009) 

Povedený béčko se vším všudy. Žádný zbytečný řečičky kolem, rovnou hezky do akce :) Plusem jsou také zdařile provedené bojové scény a občasná věrohodně působící pc animace.

plakát

Box (2009) 

Scénář na jedničku. Ale C. Diaz se svým průměrným hereckým výkonem mě teda moc nepřesvědčila, naopak zase některé pasáže v doslova Hitchcockvským stylu opravdu zapůsobily :)

plakát

Počátek (2010) 

Tadle bravurně zpracovaná geniální myšlenka se stane rájem každého náročnějšího diváka.

plakát

Repo Men (2010) 

...to bylo krutý :) doporučuji jen pro silnější nátury

plakát

Na tuhle nemám (2010) 

Ale joo, bavil sem se :)) Některý scény opravdu jedinečný a co teprve ten akční závěr :D

plakát

Malý Velký Bojovník (2010) 

Nejtemnější čínská historie nebyla ani trochu nejtemnějším způsobem ztvárněna :)) A proč? Protože Jackie je správnej blázen :)