Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (391)

plakát

Padesát odstínů šedi (2015) 

Film je vlastně několik samostatných scén, které na sebe vůbec nenavazují...Proto se o příběhu nebo ději vůbec nedá mluvit. Čekala jsem hlubší rozebírání postav, něco, co šokuje, ale to jsem asi chtěla moc. Škoda. Do propagace se dalo více úsilí než do filmu a výsledek je takový, jaký je. Ale na tom vůbec nezáleží. Druhý díl bude mít návštěvnost úplně stejnou...

plakát

X-Men: Budoucí minulost (2014) 

Problém filmu je, že začíná jako vykradačka Matrixu a Fantastické čtyřky... To zkazí celkový dojem z jinak dobrého filmu.

plakát

Tísňová linka (2013) 

Dobře našlápnuté až do té doby, dokud nezačala jednat na vlastní pěst. Ať to bylo do této chvíle jakkoliv uvěřitelné, od tohoto okamžiku se film proměnil v tuctovku... Škoda.

plakát

Zmizení (2013) 

Film po celou dobu dobře šlape, rozebírá postavy a drží napětí tak, že si nevšimnete, že už máte za sebou víc než 2 hodiny filmu. Škoda jen toho, že velké finále je v podstatě utnuté během chvilky. Navíc jsem si po skončení filmu říkala, že to zrovna není ten typ konce, který by mi k tomuto jinak perfektnímu thrilleru seděl...

plakát

Hon (2012) 

Musím říct, že Klárka pro mě nebyla ta, která mě během filmu točila do nepříčetnosti. I když se to, co řekla, snažila několikrát odvolat, najednou to bylo všem "dospělým" jedno a jednali úplně bez ní. A že dali Mikkelsenovi co proto. Dlouho jsem čekala, kdy přijde scéna, ve které se budou Lucasovi všichni omlouvat nebo kdy začne sám Lucas pátrat po tom, kdo a jestli vůbec někdo té malé ubližuje. Ale tento film nikdy nespadne do ojetých kolejí a je po celou dobu originální.

plakát

Jasmíniny slzy (2013) 

Cate Blanchet je perfektní, téma zajímavé a dobře zpracované. Oba světy jsou podány věrohodně, emocím postav věříte a chápete je. Sice to není film, na který budu myslet ještě dlouho po shlédnutí, ale jeho kvalitu a cenu mu těžko upřít.

plakát

Pevnost Boyard (1998) (pořad) 

Smutné je, že místo sledování soutěže musíte přemýšlet, za kterou z těch tří "postaviček" je vám víc trapně...

plakát

Iron Man 2 (2010) 

Ječící Gwyneth je chvílemi nesnesitelná. Drsná Scarlett by uspěla možná tak v Terminátorovi 3, ale tady určitě ne. A když se tohle dalo dohromady, tak to zvládlo zastínit i Roberta Downeyho. Ještěže tam byl aspoň Micky Rourke... Škoda, 2 a půl hvězdy.

plakát

Kate a Leopold (2001) 

Tak zajímavé téma a tak špatně podané... Leopold vůbec neměl dost prostoru, aby ukázal, co všechno nezná a Kate byla zase rozebraná tak povrchně, že jí prostě nefandíte...Všechno bylo jen tak "naťuknuté", ale nedotáhnuté dokonce. Navíc emoce u Meg Ryan jsou skz její účes téměř neviditelné. A nezlepší si to ani když během filmu pořád říká NE, NE, NEE.... Každopádně vzhledem k tomu, co se v tomto žánru už podařilo natočit, je to celkem příjemně koukatelné.