Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Krátkometrážní
  • Krimi

Recenze (2 052)

plakát

Bakaláři - Stokoruna (1974) (epizoda) 

Byla by to slušná povídka, kdyby jen nebyla postavená na maximálně debilním "zvratu".

plakát

Černý motýl (2017) 

Takovej typ filmu,u kterýho se nutíte nejmíň od jeho čtvrtiny do koukání a doufáte, že to - třeba kvůli hercům - nakonec klapne aspoň na tři hvězdy. Mně se ale tentokrát čekat nechtělo.

plakát

Na doraz (2017) 

This KID has no NAP.

plakát

Monstrum (2017) (TV film) 

Téma silné jako masivní pomník, postupně se kvůli nezáživné režii i scénáři (a některým hereckým "výkonům") propadající do bahna věčného zapomnění.

plakát

Husquarna (1988) (TV film) 

Dřevorubec Vašinka je zručný řemeslník, který má svoji práci rád, proto se nechce hnout z lesa do dílny a dělat pro lidi za peníze. Přesto má na účtě nejméně sto klacků, za který si hned koupí pilu a posléze i hospodářské stavení. Největším trhákem ale pro diváka zůstává: dokáže své ženě konečně přestat říkat "maminko"?! P.S.: zahrnuje product placement!

plakát

Masaryk (2016) 

Kvalitní zpracování mnohdy na světové úrovni, dobré herecké výkony (i když Rodenovi často není rozumět) nebo pro našince mimořádně citlivé téma, to vše by mohlo svádět k udělení vyššího, nežli objektivně reálného hodnocení. Já se ale zviklat nenechám, a to právě kvůli tématu, u jehož závažnosti by přece neměly vůbec nebo jenom minimálně figurovat hluché pasáže. Jenže těch je většina a několik silných momentů na rozporuplném zážitku nic moc nemění. Je to škoda, bylo zde zaděláno na pamětihodný filmový pecen. Kvásek ale nakonec dostatečně nevzešel.

plakát

Národní klenoty - Třeboň - Krčínovo dobré dílo (2017) (epizoda) 

"Kapr, jednoduše i tím může si opatřiti potravy, když rozvíraje tlamu a propouštěje vodu žábrami, naloví sobě drobné fauny, kterouž pak sítem žaberním procedí, a jakožto lahodnou huspeninu žaludku odevzdá."

plakát

Vyprávěj - Vánoce (2009) (epizoda) 

Vedle sedmého dílu "21. srpen" (kde byla ale "dojemnost" vzhledem k tématu epizody téměř povinná) doposud nejemotivnější díl. Konečně taky už.