Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (3 150)

plakát

The Grand Tour - The Holy Trinity (2016) (epizoda) 

Kluci z Top Gear jsou zpět s formátem, který téhle show sedí mnohem lépe než TOp Gear. Clarkson, May a Hammond se zaměřili především na auta a vtipné scénky a vynechali nudné řeči o novinkách, srovnávání aut a soutěž celebrit. Sledovat tři nejlepší kamarády, jak si hrají, je prostě naplňující. Parádní rozjezd.

plakát

Kancl - Cesťák (2007) (epizoda) 

Andy je tak neskutečně otravný, zasloužil by si pěstí.

plakát

Kancl - Série 3 (2006) (série) 

Je až s podivem, jak rychle začala klesat kvalita Office po skvělé druhé sérii. První mínus celé série: postava Andyho, která je mi krajně nesympatická. Obzvláště jeho potřeba neustále zpívat. Pak je tady ta věc se spojením dvou poboček do jedné a nástup nových postav na scénu. Z nichž některé nevydržely moc dlouho, zatímco jiné až příliš dlouho. Jednotlivé díly se svou kvalitou velmi liší.

plakát

Kancl - Série 2 (2005) (série) 

Druhá série Office se v porovnání s tou první rozjela na plné pecky a obsahuje asi největší počet památných scének. Nikdy jsem neměl pocit, že by byla některá z epizod dlouhá. Seriál se sleduje jedna radost. Hodně pomáhá krátká stopáž.

plakát

Kancl - Série 1 (2005) (série) 

První série The Office je spíše experimentální. Michael působí spíše jako idiot a vztahy mezi jednotlivými zaměstnanci se teprve formují. Můj nejoblíbenější Dwight je dokonalý od prvních momentů :).

plakát

Science Fair (2019) 

Nelogické, ale vcelku zábavné. Dva středoškoláci by samozřejmě nepostavili elektrické Audi. Ale což, je to reklama.

plakát

Peter's To-Do List (2019) 

Vystřižená scéna z nového Spider-Mana. Nothing more, nothing less. Na scéně z restaurace byl postaven celý začátek traileru, ale ve filmu ji nakonec neuvidíme. Typický Hollywood.