Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Americká verze slavného sitcomu britské BBC od Rickyho Gervaise. V roli Michaela Scotta, zoufale neschopného manažera papírenské společnosti, září Steve Carell. (Netflix)

Recenze (25)

adamix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvé série len v niektorých prípadoch presahujú kvalitu, ako ich neskoršie série. Inak tomu nie je ani v prípade OFFICE. Priznám sa, že pilotný diel ma na istý čas odradil. Formou a trápnymi vtipmi, okrem toho keď tam prišiel do toho nasilu vtipkujúci Carrell, tváril som sa ako všetci jeho zamestnanci - zmätene a rozhorčene. Je tu ale veľké ALE. Časom som si na to polodokumentárne prevedenie zvykol, trápnym vtipom som prišiel na chuť a dokonca niektoré z nich boli skutočne podarené. Ak si chcete prijať k srdcu Carrellovho riaditeľa, musíte chápať, prečo trapoší. Je to dobrák, ktorý nechce byť prísny a ktorý chce s každým vychádzať v dobrom. Človek, ktorý nevie povedať nie, častokrát má chuť trochu zatrapošiť, aby dostal uznanie či pozitívny ohlas od okolia. Aj keď v jeho prípade je to trochu expresívnejšie ale to nevadí, práve preto ho zbožňujeme a vie nás aj rozosmiať. Táto prvá séria pláva v (pod) priemerných vodách, ale vzhľadom k tomu, že ide len o šesť dielov, nejde ju tak ucelene hodnotiť. ()

peetrejr 

všechny recenze uživatele

Ja ti neviem. V mojej hlave mám dva hlasy. Prvý mi hovorí, že je to hlúposť a ako to môžem chcieť pozerať ďalej. Druhý hlas mi hovorí: Peter, má to 83 percent, nedáš tomu ešte šancu? Veď druhá séria vyzerá lepšie... No zatiaľ po prvej sérii nemám najlepší dojem. Steve Carell alias Michael Scott je veľmi nepríjemná postava. Presnejšie povedané: prvotriedny chuj. No máte ho chuť zabiť. Humor je veľmi suchý. Ešte k tomu je dosť hrubý, čo nemusí niekomu sadnúť. Nie som spokojný... ()

Reklama

javlapippi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál som poznal len z vtipných obrázkov a gifov, inak som o ňom nevedel nič. Dojmy z prvej série sú trochu rozpačité, zvykám si na kombináciu sitkomu a akože-dokumentu, zvykám si na netypický humor, spoznávam postavy. Najviac priestoru má šéf Carell, veľmi balansujúci na hrane trápnosti. Z ostatných sa najviac prejavili slizký snaživec Wilson, generický pohoďák Krasinski a zakríknutá recepčná Fischerová (ktorá mi bola strašne povedomá a až po vygúglení som zistil, že je to tá speváčka z Dewey Coxa). Oceňujem absenciu nahraného smiechu, ten som schopný tolerovať v starých sitkomoch typu Gilligan´s Island alebo Munsters, ale v 21. storočí mi to fakt príde ako prežitok. Zatiaľ môže byť, uvidíme ako sa to vyvinie v ďalšej sérii. ()

P_Neubauer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Občas se to trefí do naprosté geniality a občas je to docela mimo a trapné. Představilo nám to ale fajn postavy, fungující koncept a to vše jen v 6 epizodách, z postav mě trochu zmátl Novak který je sice v úvodní znělce ale dohromady dostal v celé první sérii tak 5 minut, nemá pořádný charakter a moc jsem nepochopil proč ho tedy prezentují jako jednu z hlavních postav. 8/10 ()

NifKor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kancl je pro mě docela dost nefungující komedie, která mě nebavila tak jak bych chtěl. Herci a hlavně samotné postavy jsou skvělý, nápad je strašně zajímavý a příběh tak moc zaměřuje na humor, že mě kvůli tomu tolik nezajímal a nebavil. 2 díly byly dobrý a někdy jsem se i u nich i smál ale ostatní byly průměr maximálně lehký nadprůměr. Po 1. sérii už víc vidět ani nechci. Nevylučuji ale, že se k seriálu po nějakém čase nevrátím. 6/10 ()

Galerie (88)

Zajímavosti (13)

  • Michaelova věta: „Snaž se nevypadat na kurtu moc jako gay,“ byla improvizovaná. Výraz ve tváři Johna Krasinského je upřímný. (LUKICKK)
  • Tato epizoda se nevysílala během maratonu na americké kabelové síti Comedy Central kvůli rasově necitlivému obsahu. (LUKICKK)

Reklama

Reklama