Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (17)

plakát

Sláva je tu sníh (2023) 

Moderní Santa? Super nápad. Příběh je vtipný i akční a navozuje krásnou vánoční atmosféru. Nádhera.

plakát

Malá mořská víla (2023) 

Ariel je černoška?! Erik je adoptovaný?! Z Erikova otce je najednou černá královna? Proč? Aby dostali oskara? Jednu hvězdičku dávám za zachování původních písní…jinak je to odpad.

plakát

Mulan (2020) odpad!

Z pohádky se stal válečný film! Žádný Mushu?! Žádná kouzla….jen ponuré prostředí plné války a chladu.

plakát

Zom100: Co chceš stihnout, než tě sejme zombie (2023) 

Zombie apokalypsa. Vtipné a celkem originální. Já japonské filmy fakt nemám ráda, ale tohle mě bavilo. Kdyby si na konci odpustili toho žraloka s nohama, určitě bych dala 5 hvězd.

plakát

Divnosvět (2022) 

Co je to s vámi lidi? Víte, že je 21. století, že? Je mi tu ze všech na blití! A co, že je jedna z hlavních postav na kluky. Co to má společného s dějem pohádky? A proč se hned na to navážíte i do Netflixu? Nebudu tu nikomu vysvětlovat, že jako je normalní, že se má ráda holka a kluk, tak je normální, že se má ráda holka a holka nebo kluk a kluk. Je mi líto, že kvůli takové věci, hned hodnotíte pohádku jako odpad. Styďte se! Jinak, velice krásný a originální příběh, přesně tak jak jsme od Disnyho zvyklí. Krásné barvy, velmi zábavné hlášky a ten mrňous Flek je absolutně boží. Za mě je tohle jeden z nejlepších animáků od Disnyho.

plakát

Black Adam (2022) 

Dlouho jsem na tenhle film čekala a jsem naprosto nadšená!! Popravdě si nejsem jistá co se na tomhle filmu někomu nelíbí…. Já DC moc nemusím, radši mám Marvel. Ale Wonder Woman byla skvělá (první díl) a tohle je po dlouhé době zase úžasný film.

plakát

Chlupatá odplata (2010) 

Už dlouho jsem tuhle komedii neviděla, ale ani po letech se nic nezměnilo. Absolutně úžasná komedie, smála jsem se od začátku až do konce. Brendana Frasera miluju, už od doby co jsem ho viděla v Mumii a opět mě nezklamal.

plakát

Po čem muži touží 2 (2022) 

Tak takhle jsem se už dlouho nenasmála! Langmajer byl úžasný jako vždy a Polívková to samé. Všechny herecké výkony byly skvělé. Prostě skvělá komedie.

plakát

Jonghahamyeon urineun (2019) (seriál) 

Čtyři hvězdičky dávám jen proto, že první série byla skvělá a hlavní hrdinové (Song Kang a Kim So-hyen) seriálu byli úžasní a skvěle se k sobě hodili. Bohužel druhá série po dvouletém očekávání pro mě byla velikým zklamáním. Nikdy jsem nepochopila proč Kim Jo-jo použila štít a rozešla se s Hwang Sun-ohem. Bylo to šokující a zbytečné, ale očekávala jsem, že později nám vyjasní proč to udělala, ale vlastně to nikdy pořádně nevysvětlili. Popravdě mě velice zklamalo s kým nakonec Kim Jo-jo skončila a právě proto jsem nedala pět hvězd. SPOILER - Přišlo mi velice nevkusné, když jsem zjistila, kdy se vlastně Kim Jo-jo zamilovala do Lee Hye-yeonga. Cheon Duk-gu vysvětlil, že v okamžiku kdy se zamilujete, tak vaše jméno zmizí ze seznamu lidí, do kterých se zamilují. A právě tehdy mi došlo, že její jméno ze seznamu Lee Hye-yeonga zmizelo ve chvíli, kdy jí políbil Hwang Sun-oh. Bylo to velice netaktní.

plakát

Do Do Sol Sol La La Sol (2020) (seriál) 

Seriál byl velmi originální a jeho název mně naprosto nadchl. Hlavní hrdinka byla přirozená a role jí opravdu sedla. Hlavní hrdina (Lee Jae-wook), kterého jsem v tomto seriálu viděla poprvé, byl pro mě naprostá výhra. Role mu padla jako ulitá. Často se potkávám s kritikou, že mu role neseděla, protože se hodí spíše na frajírka. Podle mého názoru ho spousta lidí zná především z Extraordinary You, kde si zahrál hlavní (dá se říct zápornou) roli, takže si ho hodně lidí už jako záporáka zaškatulkovalo. Seriál byl velmi vtipný i dojemný. Konec je pro mě naprostou záhadou. Zvrat, který se odehrál v poslední epizodě a v jejích posledních minutách je nereálný, krutý ale i tak velmi utěšující.