Reklama

Reklama

Chlupatá odplata

  • USA Furry Vengeance (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Dan Sanders (Brendan Fraser) se kvůli práci přestěhuje i s rodinou z Chicaga do oregonských lesů, kde má dohlížet na stavbu zdánlivě ekologického projektu. Zpočátku si myslí, že největším problémem pro něj budou zhýčkaná manželka (Brooke Shieldsová) a pubertální syn (Matt Prokop), jenž má z přírody panickou hrůzu. To ovšem ještě netuší, že se kvůli své nové funkci stal nepřítelem č. 1 pro všechna místní zvířata, která se nehodlají svého domova vzdát bez boje! Divoká stvoření z místních lesů ztrpčují Danovi život na každém kroku. Ničí jeho práci, rodinný život i oblečení. Zoufale se brání útokům perfektně organizované zvířecí armády. Postupně ale zjišťuje, že jsou jeho pokusy zcela marné a navíc mu nikdo nevěří. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (230)

Fujara777 

všechny recenze uživatele

ÁNO: Odpad to nie je, pár vtipných vecí sa tu dá nájsť. Medzi ne určite patria myšlienkové bublinky, krátke náhľady do minulosti a chlapák v ženskom športovom úbore s dúhovým dáždnikom. Ak je vám Brendan Fraser sympatický, chcete pri niečom naozaj vypnúť a máte pri sebe aj deti, tak aha, niekto nakrútil Chlpatú odplatu. NIE: Brendana mám rád, ale... Keď sa v svojej role trápi, necháva na seba cikať a prdieť zvieratá a v každom druhom zábere padne na zadok, mám ho rád menej. Ako si ešte dnes môže niekto myslieť, že je to vtipné? Nie som veru jeden z tých, čo sa bavia, keď vidia chlapa s mokrým rozkrokom ani keď pozerajú na chlapa, ktorý si na seba kydá paradajkový pretlak (aj keď, táto scénka mohla vyznieť vtipne, ak by sa v nej pracovalo v náznakoch a Dana by sme uvideli až vtedy, keď ho vidia v okne robotníci). ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Klasická rodinná komedie se vším, co k ní patří. I přesto, že jsem tušil o co půjde, jsem se na ní však podival, protože mě z nějakého neznámého důvodu zaujal trailer. Jasně, je to hrozná blbina, ale občas to byla docela sranda a já se i zasmál:) Objektivně bych dal tak dvě hvězdy, ale v zhledem k tomu, že je Chlupatá odplata svým námětem zacílena především na malé diváky, dávám nakonec hvězdy tři, protože si dovedu představit, že by je určitě hodně bavila. Pro mě vcelku milé překvapení a příjemná oddychovka. Nicméně znova si to určitě nepustím, leda až budu mít děti (což bude asi ještě trvat hódně dlouho:)) ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddychovka na sobotní večer, příjemně jsem se pobavil i když jsem čekal o malinko víc. Příjemné gagy a humorné situace mě dalo by se říct uzdravili, ten den mi bylo blbě:D. Brendan Fraser je dobrý herec a jeho filmy jsou obvykle dobré taky a přiznávám, že tenhle je trochu slabší, ale to nic nemění na tom, že jsem se bavil fakt dost dobře. Ten mýval je borec, vrána taky a skunků bylo moc. Ovšem zábavy tak akorát a přece jen to mělo konec, taký jaký jsem si přál, takže přijemná záležitost. Nevím, co ještě napsat, snad jen - další podceněnej a podhodnocenej film, za mě 75%. ()

StrYke odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle bylo hodně zlý.. Zvíře, které se mstí jenom kvůli postříkání vodou? Normální člověk by si na něj rovnou vzal brokovnici. A super inteligentní zvířata, kteří se mstí muži, který práci vykonává, a ne muži, který práci určuje? Ale no tak, je vidět, že tvůrci si s žádnou logikou nedělají starosti a proč by taky jo, dyť tohle má být pravděpodobně jenom další z klišovitých kravovin pro ty nejmenší děti - bohu díky, už nejsem dítě, vyrustát na tomhle bych určitě nechtěl. Tak, jak film vyznívá, má také úroveň, do toho patří špatné herecké výkony (bohužel i včetně obtloustlého Brendana Frasera, který podává něco opravdu hrozného - ono se ale vlastně víc z tohohle vymáčkout nedalo), průměrné - spíše podprůměrné digitální triky se zvířaty, trapný a už dávno vytěžený děj... Co se týče závěru, ten mi byl jasný ještě dřív, než jsem si vůbec film pustil a to se vším všudy. Kdyby film skončil u toho, kdy měla být ta zvířata deportována do jiného lesa a bralo by se to jako "HAPPY END", přidal bych určitě o hvězdičku víc, ale samozřejmě že přijít dneska s něčím novým je zločin a proto je tohle prostě... sračka. Nudná sračka. Doufám, že Fraser přestane mrhat svým talentem ve filmech jako je tohle nebo třeba Journey to the Center of the Earth 3D a konečně zase začne hrát. Vřele doporučuji těm co se touží unudit k smrti nebo chtějí, aby z jejich dětí vyrostly kriminálnící nebo psychicky narušení zoofilové. P.S.: Doufám, že tímhle filmem herecká "kariéra" Matta Prokopa končí, protože to vypadá, že by jinak byl další netalentovaný hezounek na obzoru ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Chápem, prečo ten film prepadol, keďže je to pre niekoho infantilná rodinná zábava, ale... ALE ja som si film pozrel dnes po takmer desiatich rokoch so svojou šesťročnou dcérkou a tá si ho tak obľúbila, že si ho chce ešte niekedy v blízkej dobe pozrieť znovu. Tak som ju nevidel nasmiať sa už dávno a rodič, ktorý vie, o čom píšem, vie aj ako si to má vážiť. Jasné, šesťročné deti asi neboli cieľovou skupinou hlavne nie platiacou, ale ja z tohoto dôvodu a po tejto skúsenosti musím hodnotiť veľmi silnými tromi hviezdami. Podľa mňa lepšie ako Yogi. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (3)

  • Ve snaze ušetřit náklady bylo mnoho zvířat ve skutečnosti ztvárněno loutkami. Brendan Fraser tvrdil, že v celém filmu byla jen jedna scéna, kdy pracoval se skutečným zvířetem. Jednalo se o scénu s krocanem. (rafix)

Reklama

Reklama