Reklama

Reklama

Zom100: Co chceš stihnout, než tě sejme zombie

  • Japonsko ゾン100〜ゾンビになるまでにしたい100のこと (více)
Trailer 1

VOD (1)

Maká od rána do večera a šéf se po něm ještě vozí? Taková korporátní klasika. Naštěstí vypukne zombie apokalypsa a on může konečně začít pořádně žít. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (46)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Když jsem se tak rozhlížel co s načatým večerem, ovanul mne z obrazovky čerstvý závan zkaženého, mrtvolně bledého  masa. A jelikož já postapokalitické filmy rád a se zombíkama k tomu, tak nějak jsem vypnul svůj vnitřní ochranný systém a dostal na to chuť, i když je to točeno podle komixu a ještě je to Japonské. Už jen tato kombinace i bez účasti zombíků je vždy lehce smrtící.  Začátek filmu jsem bral jako takovou metaforu, přesně jak píše kolega darkrobyk. Zkrátka snažit se užívat si života než se z člověka stane zombík. Alke myšleno tak, že se vlastně budeme potácet jen mezi prací a domovem, který nám bude sloužit jako pelech na přespání. Následná zombie nákaza byla docela dobře udělaná, i zombíci byly docela slušní. Zde nešlo o typ plouživců, ale o zatraceně rychlé běhavce, naštěstí v ostrých obratech dost nemotorné. Některé zombie výjevy byly super, třeba ti dva v županech s nohama v lázni. Od půlky se film odehrává mimo velkoměsto a tam jsem si to docela užíval, protože tahle část Japonska mne docela zajímá. No jenže pak dojde na zde již zmíněné setkání s monstrem a celé se to rozloží jak domeček z karet. Pokud to ze začátku mělo nějaký nápad, tak ke konci to mohlo hravě konkurovat perlám od Asylum a znalci vědí, že tam umí sakra nabídnout pořádnou porci šíleností, obzvláště se žraloky ! Takže dávám nakonec jen za jednu baterii. * ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdina je sice nesympatické jelito, ale i tak bylo Zom100 do poloviny celkem slušná odlehčená zombie zábava. Jenže po polovině tomu dojde dech a začne se extrémně táhnout a nezáchrání to ani zombie žralok na nožičkách. Další z těch filmů co sice přišel s pár dobrými nápad, ale dojel na zbytečně přepálenou stopáž…40% ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Už jsem to psal několikrát ale napíšu i tady. Zombie filmy už nevyhledávám tak jako kdysi. Ale jednou za čas proč ne. Tohle navíc bylo zhruba 100minut zombie komedie celkem na pohodu. Nejde sice o žádnou třeskutou prdel u které bych uchcával do textilu ale bylo to celkem OK. Pak ale přichází to co jsem očekával podstatně dřív. Tím mám na mysli, že japonci popustěj fantazii uzdu na špacír. V tomhle filmu je to chodící zombie žralok. Na druhou stranu japonci umí i větší šílenosti takže v tomhle směru se to drží celkem při zemi. Aspoň já osobně jsem asi očekával větší šílenost. Přišlo mi, že ke konci už tomu trošku docházel dech a tak by menší zkrácení stopáže nebylo na škodu. Když to shrnu tak podívat se na to asi dá. Má to určitě pár povedenej nápadů a vtipnejch momentů ale vyloženě nadupanou komedii humorem za tím opravdu nehledejte. Určitě jsou lepší a vydařenejší hororový(i zombie)komedie. Lepší 2hvězdy. ()

Antaeus 

všechny recenze uživatele

Nejni to vyslovene zlý film, skôr naopak. Slušné efekty, veľkolepé zábery aj drobné detaily.. Inu, vydarená zombí-pičovinka. Avšak (ha! čakal si "ale", že?) nie som cieľovka. 18 nemám už trids.. povedzme dlho, naivný romantik už tiež.. No nič. Mať -násť, som z filmu asi odvarený viac. Nie som odvarený. Ale žralok gút, to zase jo. ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Schválně jsem se kouknul na film Zom100 den po tom co jsem zhlédnul anime, protože jsem byl zvědavý jaké budou rozdíly a jak moc mi budou vadit. Tolik scén jinak a tolik dobrých scén co byly úplně vynechány. Jasně být tam všechno bylo by to na xx hodin, ale i tak mě mrzí, že scénky jako Pivo!Pivo!Pivo! nebo skok ze střechy na střechu či výběr obytného auta úplně vynechaly. Neseděla mi ani většina hercu na postavy. To co mě, ale opravdu potěšilo bylo, že se objevil i žralok, který vypadal parádně jen škoda že se objevil v tak trochu jiné scéně a situaci, ale i tak byl perfektní. Celkově mě, ale filmová adaptace Zom100 zklamala a budou to jen slabé 2 hvězdy. 3/10 IMDb ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Scéna z 11. minuty filmu, při které se Akira Tendo (Eiji Akaso) setkává s prvním zombie, který okousává krk své oběti a krátce na to se na něho otočí, je až nápadně podobná prvnímu střetu se zombie ve videoherním „Resident Evil“ z roku 1996. (ScarFace_V8)

Reklama

Reklama